onsdag 17. mai 2017

Bobilgarasje

Dette er en fin Bobilgarasje. Døren er utformet med glidelåser. Stor-garasjer (m2) og bobilgarasjer. Har du bobil, minibuss eller rett og slett behov for mye lagringsplass?


Det finnes mange grunner til å bygge garasje . Vi bygger garasje etter behov.

I massiv mm lafteplank. Vi tilbyr garasjeplasser på åremål for bobiler, campingvogner, biler, etc. Fri tilkomst timer i døgnet via kodelås.


Nå kan du nemlig oppføre en garasje på inntil kvadratmeter, med mønehøyde på opptil fire meter . En bobil er ikke hva det engang var. Etter hvert som bilene har vokst seg store har det dukket opp et nytt dilemma. Hvordan skal du komme deg . Lite hyller, et par sykler og møbler skal ha plass.


Oppbevaringsvegg for bobilgarasje - kun vegg - Mål:L100x80cm, Inkl.

Skal du ha campingmøblene stående ute kan det være en fordel å ha en markise for å gi skygge, ly, tak over hodet og en lun atmosfære. Annonser for vinterlagring for bobiler og campingvogner i Norge. Thule, Isabella, DWT, Ventura og mange flere.


Sykkelholder til bobil og campingvogn. Vi har sykkelstativ fra både Fiamma og Thule! Tusenvis av produkter til campingvogn og bobil på Campingtilbehør4u. Velg hvilken garasje, bod eller driftsbygning du ønsker.


Til alle bygningene medfølger tegninger for søknad til kommunen, materialliste, . Her finner du sykkelstativ til drag, sykkelstativ, tilbehør til sykkelstativ, utstyr og lastesikring til bobilgarasjen og stiger til takstativ og akover. Passer til montering i garasjen i bobilen. Høyden kan justeres fra 9-13cm.


De underste skinnene monteres i gulvet og de øverste skinnene slides på plass. Arida Pro SFastmontert avfukter med sorpsjon til kjeller, loft, båt, bobil, garasje - enkel montering . Lagt tilmarmor med rosa kvarts hevelse i beina vannet fra . Dug i PVC og tung galvanisert ramme. Dobbeltgarasje, enkeltgarasje og carport.


Se mer om garasje og carport . Få tilbud fra flere leverandører fra Halden.

Vinterlagring for bobil og campingvogn i Østfold. Et tørt oppvarmet sikret lagerhus som tar vare på bobiler og campingvogner i . Til båter, bobiler, husvogner, mindre lastebiler og mer. Telt til bobiler og båter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg