torsdag 11. mai 2017

Farga spælsau

Gammelnorsk spælsau og farga spælsau. E-posten må innehalde navn, . Mørk farge , men en anelse lysere innerst ved skinnet. Alle nyanser fra helt lyst.


Den kvite spælsauen utgjør rundt prosent av sauene i Norge, og er dermed vår nest vanligste sauerase.

Farget spælsau er lik kvit . Spælsauen er liten og spedbyg men den er hardfør og fruktbar. Spæl er en gamel norsk sauerase. Værlam som kåres etter reglene for farga spæl skal: Være innført i Sauekontrollen. Sau- og lammeskinn med heil haustull.


Fargar: Grå, melerte, honningfarga, rustrau. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og .

Interesselaget For Farga Spælsau. I Husdyrparken har vi Suffolk sau, Hvit spælsau, gammelnorsk spælsau og en farga spælsau. Farga spælsøye uten horn med ett flekkete lam og ett svart. I denne artikkelen vil jeg gi en enkel innføring i hvordan hovedfargene hvit, svart og brunt arves på spælsau. Gener Hver egenskap styres av gener.


Det er sau som i dag er hovednæringa på gården! Hva er gjennomsnitt vekt på gammel norsk spælsau i landet. Og vis man har gode beitet og forhold hvor mye kan man få vekta oppi da på lam. Spælsau , kjent som Old Norwegian Short Tail Landrace på engelsk,. Learn about working at INTERESSELAGET FOR FARGA SPÆLSAU.


Join LinkedIn today for free. See who you know at INTERESSELAGET FOR FARGA . Dette er ei side for folk som har eit varmt hjarte for den farga spælsauen. Denne sida skal brukast til.


Besetning med Farga Spælsau fra FINN.

Vi bør ta vare på fargevariantene inne spæl, både ut i fra et historisk synspunkt og med tanke på produksjonen av farge ull og farga feller. Jeg satser på sauerasen Farga Spælsau. Spælsau har opphav frå korthalesauene frå innlandet, som fantes i. Setesdal var ein av dei få stadane i landet der den reinrasa spælsauen var godt. Her vil vi presentere vår lille flokk med sauer som er vår hovednæring på gården! Masham hoggs UK Masham sheep (pronounced Mass-am) are medium sized and hornless, and have been bred for over a century in the Northern Counties of.


Det er ein blandingsvèr frå spælsau, farga spælsau og villsau. Han kan ikkje bli kåra, men eg hadde han med meg for å vise fram, fortalde han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg