mandag 29. mai 2017

Takboks pris

Om du ønsker å utvide lastekapasiteten i bilen så er takboks et godt alternativ. Vi har stort utvalg av takbokser og fører kjente merkevarer som Thule og Packline, . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Takboks Thule Motion XT L Black Glossy.


Finn løsninger for ditt behov og din bil her! Billigst I Byen NB: Husk å referer til finnkoden i butikken for å få finn- pris.

Denne boksen har til tross for en lav pris , finesser som mange dyrere. Calix og står til tjeneste hvis du har spørsmål. Sammenlign pris på takboks og skiboks. Vi hjelper deg å velge lasteboks - blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Komplett prisliste for takbokser , lakkering, takstativ, tilleggsutstyr og bager fra Packline. TAKBOKSVELGER: SJEKK HVILKEN PACKLINE SOM PASSER DIN BIL HER! Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid.

Vi fører takbokser fra Packline. En takboks er like praktisk sommer som vinter. Pris : kroner (inkl porto). En oversikt over våre veiledende priser.


Vi har takbokser som passer til alle typer behov, enten du lever et aktivt liv, skal på ferie, eller bare trenger ekstra plass. Lakkering i bilens farge kommer i tillegg i variende pris (avhenger størrelsen av boksen). Skibokser og takbokser fra Skiguar Thule, og Calix. Vi er total leverandør av ski- og takbokser til salg og utleie. Fast lav pris på frakt av skiboks, kun kr.


I bare kilometer i timen kan en takboks være livsfarlig for andre. Volvo Skiboks - Space Design 420. Vi har kampanjepris på takboks fra Packline i sommer. TENK FØRST: Finn ut hva du kommer til å bruke takboksen til før du kjøper.


Heter det takboks eller skiboks? Packline Pixel Lav og bred boks med kult design. Sjekk dette før du velger takboks. Calix Zafe er en innovativ takboks med fokus på sikkerhet. Den aerodynamiske designen .

Deretter må du finne egenvekten på takstativet og takboksen , og trekke denne fra bilens tillatte taklast. Illustrasjonsbilde av en . I forbindelse med overtakelsen får jeg litt utstyr som han får til sin gode pris ( Hengerfeste, takstativ og takboks ). Jeg ser at bilen er ganske så . Vårt utvalg av takbokser er designet for trygg transport og beskytter lasten. De fleste modellene kan åpnes. Merk: Avhengig av bilmodell kan takboks berøre bakdør når denne er åpen. Moderne design, lav profil, praktisk form, rommelig.


Senket bunn, for mindre luftmotstan vindstøy og vibrasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg