onsdag 24. mai 2017

Stihl motorsag ms 181 c

Utstyrt med blant annet langtids-luftfiltersystem med forfiltrering, hurtigstramming av kjedet . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Jotun Drygolin Oljemaling (liter). Suveren betjening og topp kapasitet. MER INFO I TEKSTEN UNDER HVER BILDE! Se vårt utvalg av motorsager her.


Bensindrevet motorsag for hjem og fritid. En god sag der det er lagt vekt brukervennlighet, men motoren kunne vært et hakk hvassere. Kompakt, robust kW motorsag med 2-MIX motor. Det vil si at jeg helst bør ha en lettvekter av en motorsag , siden jeg må ta den med.


MS 2- motorsag for skogbruk. Bäst i test med en sjukt bra garanti. Vi har et utvalg av de mest. MS 1C -BE - motorsag for hjem og fritid. STIHL Antivibrationssystem Ja.


Toppmodern, stark bensinmotorsåg för hem och fritid med mycket låga vibrationer och hög komfort. Extremt lättstartad med Easy2Start (E) och enkelt att byta . Har en stihl ms 181c hvor sagkjedet går rundt på tomgang. Jeg har prøvd alle innstillinger med de skruene på siden som beskrevet i . Stihl motorsågar skickas inte. Kan endast hämtas i butik.


Motorsag for hjem og fritid. Ideell til å sage ve bygningsarbeide og til å felle mindre trær. Kvalitets motorsag til en billig penge. Kun brukt ganger) - strøken - letgo.


Skärutrustning till motorsåg. No such file or directory in .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg