onsdag 24. mai 2017

Plastkanne 10l

Plastkanne 10L , 61mm hals. Stablebar kanne godkjent for løsemidler. Farge Natur, inkl 40mm rød kork. En praktisk, ufarget liters kanne med håndtak.


Praktisk, svenskprodusert kanne med skrulokk og bærehåndtak.

UN-godkjent for farlig gods, og matgodkjent. Donje er en praktisk kanne med kran og stort lokk. Greif har et bredt sortiment av UN godkjente plastkanner, som egner seg til en rekke forskjellige produkter.


Minste bestillings-kvantum. Kannene selges MED kork, UTEN . Bufret KANNE BENSIN POLYETYLEN 10L Bensindunk av polyetylen i rød farge. Med bøyelig påfyllingstut, plassert i dunken.


Lette plastdunker, hvor du også kan frakte skummende produkter.

Brukes som regel til frakting og . Klassisk vannkanne med avtakbart brusermunnstykke. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider! Pakning: l transparent plastkanne med svart kork.


Vannkanne liter fra forsvaret. Solid plastkanne med skrukort. Litermål merker på kannen. Lokk for plastikkflasker og kanner . Jeg har kjøpt en 5l plastkanne på europris. Logg inn eller ta Kontakt for priser.


Tappekran for 25L kanne 1pk. Kjøpt meg 20l med prickbort, men har ikke plass til alle flaskene. Men har plass til 2stk 10l plastkanner. Vil plastkannene ifra Europris tåle . Tom plastkanne for liter ADBLUE. Hvit kanne med blå helletut, kanna har bærehåndtak.


Etikett på framsiden, som opplyser om innholdet.

Produsent: HARLEM FOOD AS. Påfyllingshull med lokk og fylletut. ProPlus Metallholder for kanne 10L at vidaXL ▻ Gratis frakt ▻ Stort utvalg ▻ Bestill i dag.


Denne låsbare metallholderen for kanner fra Sealey er designet som en ramme med anti-vibrerende beslag for liters kanner. Ideell for mange typer kjøretøy .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg