mandag 8. mai 2017

Drivhus på kjøkkenbenken

Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Dyrk hva som helst på kjøkkenbenken. Lei krydderurter som visner og dør etter bare en dag eller to på kjøkkenbenken ? Vi har triksene som får urtene til å holde seg friske og sunne . Smart mini- drivhus holder liv i de vanskelige krydderurtene. LED-belyst minidrivhus for kjøkkenbenken som skal hjelpe med akkurat dette, .

Ferske krydderurter setter en spiss på de fleste måltider, men de kan være vanskelige å holde, spesielt i de kaldere månedene, eller for dem . Det er en kjent sak at friske urter ikke alltid er like lette å holde liv i. Nå er det kommet en helt ny urtepotte med LED-lys som skal hjelpe på dette. Den kompakte utformingen av Grow Light Garden er ideell for helårsbruk på kjøkkenbenken eller sidebor den er bare 62cm lang, 43. Dyrkingsenhet med stilig design for enkel dyrking av urter på kjøkkenbenken.


Våre minidrivhus gir deg muligheten til å dyrke og forkultivere krydder, grønnsaker og andre planter i vinduskarmen eller på kjøkkenbenken. Friske urter kan piffe opp den kjedeligste hverdagsmiddag. Den er flott å ha som dekorasjon på kjøkkenbenken eller på balkongen.

Du trenger verken drivhus eller stor tomt for å lage din egen. Det er flere årsaker til at basilikum og andre krydderurter kjøpt i butikken ikke trives så godt hjemme på kjøkkenbenken. For det første er urtene . Et drivhus er en bygning av glass eller plast som står ute, der en dyrker blomster, grønnsaker eller frukt. Hensikten med et drivhus er å skape et gunstig vekstklima som er bedre enn det klimaet som er på utsiden.


IKEA - SOCKER, Drivhus , Skaper et gunstig vekstmiljø for frø og planter. Mitt eget lille innendørs drivhus. Innendørs drivhus i sus og dus.


I dag finnes det en uendelig variasjon av kvalitet og størrelser på drivhus. Alt fra et lite minidrivhus på kjøkkenbenken til et som er montert opp . Dette blir min første sesong med drivhus. Hei, eg har eit KGT drivhus. Hvor: I vinduskarmen eller på kjøkkenbenken. Hvorfor: Urter kan du kjøpe på hagesenteret eller dyrke frem fra frø.


De er utrolig anvendelige i . En ute kjøkkenbenk er praktisk å ha! Mannen min fant ut at den ur gamle oppvaskbenken kunne brukes til noe fornuftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg