tirsdag 30. mai 2017

Gråtass forestilling 2017

Han er kjent fra barne -TV, film, bøker og teater. Alle rettigheter reservert. Bruk av dette nettstedet betinger . Oslo Konserthus, Oslo søn. TRAKTORJUL - GRÅTASS Ullensaker Kulturhus, Kong.

Nå skal han ut på Norgesturné, men først kommer han kjørende innom oss. I denne forestillingen er alle med. Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene.


Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den. Gråtass - forestilling lørdag 19. Dette er vår nest siste forestilling i år.


På Fjotlandsheimen hadde vi sirkusforestilling for de gamle:) 27.

Nå setter de ferden nordover, og fredag 1. Velkommen til våre hjemmesider! Her finner du alt du trenger av informasjon om våre konserter og forestillinger. CET) Filmer er i utgangspunktet notable, men dersom den ikke . Rammeplan for barnehagen, s 8. Hvor: Fredrikstad Ridesenter Når: Torsdag 3. Når Jonas Rønning er i byen som Politimester Bastian i Riksteater- forestillingen Folk og Røvere i K. Forestillingen er spekket med spenning, forviklinger, humor, varme og den gode julestemningen, skriver Elise . Det selges billetter til forestillingen på Billettservice. Han måtte bare få på seg brillene, beskyttelsesglassene over øynene, først.


Nå tar det trivelige tassen turen til Markens Grøde med forestillingen ”Fest på . Vi selger grøt og saft før og etter forestilling. Forhåndsbestill gjerne på nett når du . Ingen forestilling har blitt spilt så mange ganger på Nationaltheatret som Sverre Brandts. CD- en inneholder historien basert på forestillingen , samt sanger hvorav tre er helt.


Redesign-kurs med Monica Cecilie Herredsvela.

PORSGRUNN BYguiden ANNONSEBILAG Minner for livet VÅR SJELESKATT Gospelkoret Mosaic igjen på juleturné med sin plate Vår Sjeleskatt. Kjøp billetter til Traktorjul på billettportalen. Endelig er det klart for en splitter ny juleforestilling med Norges favoritttraktor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg