mandag 29. mai 2017

Sommerdekk test

Michelin Pilot Sport presterer på alle disipliner. Kildene tester dekkene i flere ulike testdisipliner: vannplaning, bremsing på vått og tørt underlag, veigrep,. Her er alle aktuelle tester av sommerdekk. Dette dekket er best i test , har lavest pris og lager minst støy. Kjøp rett dekk til bilen din nå!


Les alt om årets testvinner og dekkene du bør unngå i sommerdekktesten.

Dekktester - Stor oversikt over de største dekktestene. Nye dekktester sommerdekk og dekktester vinterdekk hvert år. Få hjelp til å finne dekket som passer deg og din kjørestil. Falken Azenis FK5kom på en knallsterk 3. Stilige og større felger er fortsatt noe av det mest populære . Sommerdekk er dekkene du har på bilen i sommerhalvåret.


Vinneren er klart best der et sommerdekk må vise hva det er godt for, . Motor sin store sommerdekktest. Like sikkert som julenissen, kommer også NAFs test av sommerdekk hvert eneste år.

Finn gode vinterdekk, beste sommerdekk fra kjente merkevarer . Dekket scorer klart bedre enn . Da jeg kjøpte nyesommerdekk for noen få år siden så valgte jeg Vredestein Hi- Trac fordi det var dem som var best på vått føre. De var ikke testvinner, men vant. Perfekt grep og optimale kjøreegenskaper i enhver . Hvilket sommerdekk passer best for deg?


Stabilt, stillegående og svært lav rullemotstand. Nokians mest miljøvennlige dekk. Vi har tatt for oss årets sommerdekk - tester. ENDER MAN OPP MED DE DYRESTE OG DÅRLIGSTE DEKKENE NÅR MAN FØLGER ANBEFALINGENE FRA ÅRETS SOMMERDEKK TEST ? Det kan koste dyrt å spare penger på å velge de billigste dekkene. Continental utvikler avansert teknologi for både person- og varetransport.


Og som internasjonal dekkprodusent, leverandør til bilindustrien og øvrig industri tilbyr . General Personbil sommerdekk tester hos dekktest. Se på testvurderingene og finn de beste dekkene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg