mandag 8. mai 2017

Fiskars øks x7

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. En ypperlig turøks som både har styrken til våre store økser , men også et kompakt design som enkel kan taes med på tur. En allsidig øks perfekt for skogsturer, friluftsliv, camping og feriebruk. Praktisk å ha i bilen, båten, hjemme eller på hytta.


Campingøks til turbruk, bilen etc.

Glasfiberforsterket skaft. Ergonomisk utformet med riktig . Perfekt balansert tyngdepunkt. For kløyving av små kubber og for å hugge. Allsidig øks for friluftsliv, camping og feriebruk.


Dette er de litt mindre og lette . Balansen i øksa gjør den perf.

Skaft av FiberComp med soft-grip håndtak Lagerført. Sorter etter: Katalog rekkefølge, Navn. Se vårt utvalg, og kjøp øks på nett eller i butikk.


Finn gode tilbud og priser på økser og slegger via Kelkoo. Vi gjør det lett og enkelt å handle så billig som. For camping og friluftsliv. Fiskars FRITIDSØKS XXS 64KG . Se fullstendig vareinformasjon.


Sjekk priser på øks fiskars x7. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp øks fiskars xbillig i nettbutikkene. Eggbeskyttelsen fungerer også.


Det er billigere og fungerer veldig bra. Køb stærke flækøkser, håndøkser, slagøkser, kløveøkser m. Klik her og find den bedste pris.

Fint tursett til turer i skog og mark. Står du og skal kløve brænde til pejsen eller bålet, så har vi på 10-4. Her finder du vores store udvalg i økser.


Gavepakning med XFritidsøks, Gerber Paramount foldekniv og Gerber Firestarter (gnist tenner). FISKARS GAVESETT XØKS , KNIV OG TENNER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg