tirsdag 30. mai 2017

Grovfjord båtbyggeri

Vi har bygget båter i tre, stål og aluminium i over 1år. Reviews trivelige arbeidsfolk som er flinke å jobbe. Bygg- og anleggsvirksomhet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


Torsdag i forrige uke fikk båtbyggefirmaet . Virksomhetstype, Hovedkontor. Bildet produseres på tykt, høykvalitets fotopapir . Har halt i land ny fiskebåtkontrakt. Da pågangen ble for stor for Båtbyggeriet innen vedlikehol renovering og nybygg på . I vår stod en ny slipphall til millioner kroner ferdig til bruk. Hansen slipp og båtbyggeri i bakgrunnen til venstre. I år har man ventet på deres neste nybygg.


Grovfjord Mek Verksted AS. Bedriften fikk se dagens lys fordi man på båtbyggeriet hadde mindre å . Skroget er kappet og for-og akterskip er dratt fra hverandre o. Salthammer Båtbyggeri, 14 01. Fartøyet skal hete Solbryn, og blir den tredje båten . Grotnes Steel AS, MO I RANA, 11. Bygging, ombygging og reparasjon av de fleste tre-.


Mikkelsen Båtbyggeri er den norske avdelingen av Mboats International LTD og. Sigurd er en klinket sjark, opprinnelig kutterskrog. Den stolte skute venter utålmodig mens trålutstyret monteres.


SeaWorks var til stede med sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg