mandag 15. mai 2017

Kafe jærhagen

Velkommen til vårt spisested – Kafeplaten på Jærhagen. Kafe Jærhagen har åpent fra - på hverdager og - på lørdager. Her finner du et utvalg av varmretter, påsmurt, kaffe, kaker og mye mer :D. Kafeen holder til på kaféplaten i Jærhagen på Klepp og har godt med sitteplasser.


Hos Sele mat kan du også bestille catering, bakst og kaker.

Denne konditoren har startet ny kafé på Jærhagen. I SITT ESS: Toralf Sele gliser bak disken. ANNONSE Miorante AS som har driver restaurant og kaffebar i Jærhagen kjøpesenteret på Klepp har besluttet oppbudet, de opplyste at de har . Kontaktinformasjon for Sele Mat Jærhagen Kleppe, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Juridisk selskapsnavn, Coop Klepp SA avd kafe Jærhagen. Orre, Coop Marked Voll, Coop Obs! Miorante AS holder til i Jærhagen på Klepp og har drevet restaurant og kaffebar i kjøpesenteret. Fredag var det imidlertid slutt for driften av .

Dermed kan disponent Asbjørn Sie vise rundt i Jærhagen med et lunt smil:. Festteltet åpner med kafe og servering. Bokfestival hos Notabene (1.etg Jærhagen ) møt forfattere . Turen går til Frivilligsentralen, et kafè besøk på Jærhagen eller en runde i Krossen.


Været og dere bestemmer det. Om vinteren tas turen gjerne til Jærhagen. Elkjøp Kleppe - post i butikk. Start og slutt ved Jærhagen.


Gjennom vårt samarbeid med Coop Jærhagen , Mega M( kafèen og delikatessen) og Prix Orre kan du bestille våre koldtbor smørbrød og tapas, hente . Kafé i gymsalane på barne- og ungdomsskulen. Storsamling - samling på tvers av organisasjonar og generasjonar. Sist endra: aldri Forfattar: Torill Holm. Det skal foregå på plenen mellom Jærhagen og Rådhuset LØRDAG 25.


Vi hadde ikke tatt høyde for at så mange skulle komme, så en gruppe måtte i dag trekke bort i kafeen. En stor takk til Jærhagen kjøpesenter som . Beste Kafeer i Brusan Rogaland. Mocca kaffebar, KAFE TÅRJÅ As, Kafe Jærbuen Jette Bjorlan Coop obs!

Stort utvalg av påsmurt, kaker, jærbakst og salater. Dagens middag, dagens suppe og Lørdagsgrøt . Jærhagen fikk tittelen som fylkets beste handlesenter da Stavanger. Det blir en litt mer moderne kafé og kaffebar , men det blir fremdeles . Frister det med en tur på kafé , eller trenger du nye klær er Klepp sentrum og Jærhagen i ti minutters gangavstand fra Horisont. Vi avslutter kvelden på kafeen i Jærhagen som byr på et godt kveldsmåltid med Tapas m. Her bor du like ved Klepp sentrum og Jærhagen, og med kort vei til Bryne, Sandnes. Nytt oppdrag til Veidekke: Block Berge Bygg bygger Jærhagen Handlesenter.


I andre etasje vil en stor kafé være et viktig element.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg