tirsdag 30. januar 2018

Syrefast fluenetting

Klikk på siden for større visning. Dimensjoner i mm (se målskisse). Nisjemetall AS leverer et helt komplett sortiment av rustfri og syrefast duk.


De mest vanlige kvalitetene er aisi 3og aisi 316. Dukene leveres normalt på rull i.

FLUENETTING SYREFAST SKEISVOLL SPS RULL A 165MMX100M. Finmasket syrefast fluenetting på rull. Netting -,tråd-, jern- og metallduk. Katalog 20uten priser Side Duk. Rustfri — syrefast fluenetting.


Insektsperre for luftespalter i takfot og vindu m. Den ruster ikke nei da den er av plast Har syrefast fluenetting. Men er stiv slik som på bildet der jeg er ute etter ikke slik som er rullet opp.

Mine planer til KP terrarie 1. Jeg tror iallefall det er lurt å legge fluenett under bordene på. Veggkappen er utstyrt med rustfri, syrefast fluenetting. Teleskopiske vegg- gjennomføringen gjør at ventilen er tilpasset total tykkelse mellom 2og 360mm. Komplett ventil for - mm vegg.


Material: AISI316L ( A4) . Det du linket til er ikke alu plater med hull men finmasket netting av rustfritt syrefast stål. Det er to vidt forskjellige ting, så det første du må gjøre . Varmgalvanisert nett som passer utmerket til hageområder, pussing av fasade, binding ved gulvvarmelegging osv. Vanlig løsning, når en har kiste, er jo fluenetting , så regner med luftingen blir tilstrekkelig.


Alt røranlegg i stasjonen utføres i syrefast stål kvalitet AISI3og trykklasse PN10. Søppelbøtte i syrefast stål med lokk, l. Annonse - markistipset Sprossene fra Fasadeprodukter AS har sveisede hjørner med syrefaste forbindelser mellom sprosseverket og rammen. I så fall kan det være gunstig med H-bjelker, eller kanskje U-bjelker, i syrefast stål, skrudd parallelt.


Fluenetting og dette er så utrolig plagsomt og få på plass! Selskap - Metallduk, fluenetting - Norge.

Klemte skjøter for fluenetting. Nuova Fima 100mm manometer syrefast uttak bak med bøyle. Pr øv å spør etter galvanisert fluenetting eller fluenetting av stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg