fredag 9. oktober 2015

Hva er plenkrutt

Har hørt så mye om plenkrutt , men hva er det egentlig? Naboen bruker mye av dette og det lukter veldig vondt i hvertfall! No er tida inne for gjødsling. Helgjødsel, Plenkrutt , eller andre former.


Hagesenterene og der får en råd om hva som skal brukes.

Kvar måned fram til slutten av august skal du ha på mellom en halv og en sekk Plenkrutt per 1m2. Klipp siste gongen kring 10. Sven Arne Iversen kjører plenkrutt -metoden kvart år.


Fortell folk hva du synes. Hei, plenkrutt æ dritbra, te meir dæ lokta, te meir virka dæ. Arne Braut er mannen bak genistreken Plenkrutt. Hva tror du det er som driver Jærbonden til å satse på attåtnæringer i tillegg til gardsdriften?


Hva skal jeg gjøre slike at gresset gror igjen?

Finnes og Mosedreper og Plenkrutt samt en del andre muligheter, følg bruksanvisningene nøye . Den siste nyheten i den omfattende Plenkrutt -familien til Braut er. En kar som var innom på gården nylig, spurte Brauten om hva som blir det . Har gjødslet roser og rhododendron med spesialgjødsel, men hva med. Ellers bruker jeg hønsegjødsel på plenen ( Plen Krutt fra Jæren). Har også prøvd helgjødsel( konkurent til Plenkrutt ) men forskjellen på disse gjødselstypene er at. Men hva med kikkert og sensurkontroll?


Kvar månad fram til slutten av august skal du ha på mellom ein halv og ein sekk Plenkrutt per 1m2. Duoen hadde full kontroll, selv om Plenkrutt og Benedicte Bjørnstad prøvde å utfordre tidlig på oppløpet. Så får vi se hva framtida bringer. Men for all del, hold deg unna PLENKRUTT ! Det ser ut til å virke bra sånn i børjan, men det er mosepådriver . Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 23.


Vet noen hva vi kan bruke for å få det bort? Du kan også prøve gjødselblandingen Plenkrutt som virker på tilsvarende måte som fullgjødsel. Fredag var vi nede på travbanen for å kjøre et rolig heat med Plenkrutt.

Det var alle bildene for denne gang, men blir nok ikke den siste bilde bloggen av Plenkrutt. KONKURRANSE: Se hva jeg kan! X Factor er det norske håpet i V75- mens Lesja Kongen og Plenkrutt prøver seg i V75-2.


Delvis norskeide Twigs Briard er med i V75-3. Jeg lurer på å stikke bort. Vi får se hva som fungerer best når den kommer. Hva er høyden i garasjen din fra gulvet til taket?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg