onsdag 28. oktober 2015

Blokken nybygg

Fartøyets navn: Selfjordbuen. Reder: Harald Olav Pettersen. Blokken Skipsverft As, Sortlan Norway. Da ble meter lange Oma levert. Utviklingen kostet både tid og penger. Med kaianlegg , uteslip på meter og to haller på og meter har de .

Endelig kan ledelsen og de ansatte ved verftet slippe jubelen løs. Tiden er inne for å satse på nytt. Ny tunnel Otterstein-Kvammen i Flora Inngår i Kystvegen . Velkommen til Nordviken blokk G og H. Kun ment som en illustrasjon, avvik kan. Norm for utbyggers tilrettelegging av fysisk infrastruktur for. Formannskapet kommer likevel ikke til å behandle anken om byggetillatelsen for to blokker i Nedre Strandgate.


Y- blokken skjebne ble avgjort 25.

Arkitektkonkurranse for nybygg. Mens skyskrapere er et tilnærmet fy-ord i Norge, har svenskene en annen holdning. Turning Torso-bygget er himmelhøyt, har et spektakulært . Boligprosjektet ligger sentrumsnært i Ålesund og tomta er kjent som Fagervikplassen, og vil bestå av to del-prosjekter, hvor det første består av blokken mot øst i . Eiendomsmegler MNEF, nybygg. Planlegger blokk med knekk i Furmyra. Byggeplasser over hele byen omdannes til ferdige blokker , med innflyttingsklare beboere.


Nybygg lønner seg bare fem steder. Mor og far kom fra Vigsdalen i Sunnfjor og var oppvokst på to nabogårder. Slotsengen - Salgstrinn III - Lekre leiligheter for salg i den siste blokken ! Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og . Blima-tomten i Adolph Bergs vei 58.


Byrådet har innstilt til bystyret at blokk A reduseres med én . Bakgrunnen er at det i samband med bygginga av den nye sjukeheimen vil bli sprengt vekk ein fjellknaus som kan nyttast til eit nybygg i . NYBYGG : De to nye blokkene på Kræmer brygge skal bygges ut i Tromsøysundet og være syv etasjer høye. Vi har også levert til blokk A og B, samt rekkehusene. Det er neste steg i utviklingsplanen til den nye eieren.

I dag er hovedvirksomheten viet egenprosjekt og primært nybygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg