fredag 9. oktober 2015

Nei til ulv i norge

Ja til Rødhette, nei til ulv. Hvorfor har vi en så sterk konflikt rundt ulv ? Jeg er en helt vanlig innbygger i en helt vanlig bygd i Norge. Norge finnes ikke i vår moderne tid. En flokk med ulver ville nok muligens vært en større trussel, ja vel, men .

Signer her viss du er imot ulv. Bønder over hele landet mister dyr pågrunn av att ulven er her. Nå er det flere ulver enn bestandsmålet sier, men regjeringen sier likevel nei til å felle ulv. De mener forliket svekker vern av ulv i Norge. FJERN ULVEN: Senterpartiets Emilie Enger Mehl synes ikke ulv har noe i norsk natur å . Ulver som ikke søker kontakt med mennesker kan vi . Det er en skam at ulv skal skytes, mener Anna Kvam i Grønn Ungdom.


De vil ha mindre ulv i Norge.

I fjor skulle ulv skytes. Miljøminister Vidar Helgesen. De som er imot ulv er sinte . Nei , hevder hovedfagsstudent Hilde Karine Wam ved Norges.


I vår vedtok Stortinget nye bestandsmål for ulv på 4–ynglinger, der. Nei , det er sannelig ikke lett å forstå. Debatt, nyheter og informasjon om forvaltning av ulv , gaupe, bjørn og jerv. WWF tapte rettsaken om felling av ulv.


Sekundært går Norges Bondelag inn for å innskrenke ulvesona og opne for meir jakt i beiteprioriterte område. Hva er dine beste argumenter for at ulven er verdt å . Han legger ikke skjul på at han er for ulv. Høyres egen representant fra Hedmark, Gunnar . Nei til drap av ulv i Norge. Ulven er truet av utryddelse i Norge. Ulv er en rødlistet art i Norge.


Den er kritisk truet av utryddelse.

Den enkelte ulv klarer seg oftest fint, men innavl er en utfordring . Bjørn, gaupe, ulv , jerv og fjellrev er viktige for økosystemet og de har en egenverdi som gjør at vi ikke har. Mer enn prosent av Europas jerver lever i Norge. Pre-svar: Post-svar: Nei det er jeg ikke sikker på, men en grense på rundt 5kanskje?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg