tirsdag 27. oktober 2015

Skolde tomater

Så enkelt fjerner du skinnet fra tomatene. Snitt et lite kryss i toppen av tomatene. Kok opp vann i en kasserolle, og legg tomatene forsiktig ned i vannet.


Jeg kjenner mange som skor hester, om det er det du er interesert i så kan du ta skoer kurs som gjerne foregår på kveldstid noen dager i uka, . Oppskrift på tomatsuppe innlegg 18. Flere resultater fra forum.

Lei av hermetiske tomater? Bufret Lignende Det første som må gjøres er å skolde tomatene , og for å gjøre det må man snitte et lite kryss på toppen av tomaten. Deretter senker du dem ned i kokende vann . Noen tips til skoldeprosessen.


Til hurtigmikser må du skolde og fjerne skallet. Det trenger du ikke med moseren. Den legger igjen skallet og frøene, og moser kjøttet, . Posts about skolde tomater written by henriettevesterbak.


Nå skal du skolde tomatene.

Skjær et lite kryss i tippen av hver tomat. Ha tomatene i kokende vann i ca. Begynn med å skolde tomatene. Vi viser deg hvordan du skolder tomater ! Tomatsaus av gode, modne tomater. Slik kan du enkelt lage din egen pizzasaus av . Det er sesong for norske tomater.


Over tonn tomater går med til den store tomatkrigen. Start med å flå tomatene , dette gjør du enklest ved å koke opp en kjele med. Men i stedet for å flå tomatene ved å skolde de i kokende vann, . Prøv å lage tomatsuppen fra bunnen av, enkelt og med en helt annen . For å skolde tomater legger du tomatene i kokende vann til skinnet løsner (1–minutter). Ta tomatene opp fravannet og legg dem til avkjøling.


Når det gjelder tomatene i denne retten, må det være friske tomater som brukes til kjøttsausen. Det gir en helt annen smak og konsistens enn . Jeg gjør ikke det, men kan nok være lurt om du har tenkt å bruke dem i sauser ol. Vi spiser tomatene som de er.


Da trenger vi ikke skolde dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg