torsdag 29. oktober 2015

Gresskarkjerner oppskrift

De flate gresskarkjernene er nydelig i salater, frokostblandinger, pesto, gjærbakst , til pasta og nudler og som snacks. Du har kanskje hulet ut gresskar til Halloween? Gresskarkjernene er vel verdt å ta vare på.


Det blir kjempegod snacks, og sunne er de også. Da bør du lage ristede gresskarkjerner.

Ta vare på gresskarkjernene når du bruker gresskar i matlaging, eller hvis du har hulet ut gresskar til Halloween. De kan bli til supergod snacks! De sunne kjernene inneholder. Om du bruker ferske gresskarkjerner , må du først rense og tørke dem. Bakerens ekstra grove brød passer til din sunne hverdag og smaker deilig av både gresskarkjerner , honning, fullkornshvetemel, grov sammalt rug og hvetekli.


Poppede gresskarkjerner er en smaksopplevelse i seg. Yoghurt med avokado og ristede gresskarkjerner.

Oppskrift levert av Tine . Jeg har alle gresskarkjernene i et dørslag og gjør rensejobben . Etter suppen igår, er det jo noen gresskarkjerner igjen, om du ikke vil ende opp med å kaste noe ut! Start med å rense dem godt, om du ikke . SALTE, RISTEDE FRØ – oppskrift dl gresskarkjerner dl solsikkefrø dl pinjekjerner. Evt en liten teskje andre . I følge en venninne av meg er gresskarkjerner med kanel en stor hit hos hennes.


Stikkord: gresskar, gresskarkjerner , oppskrift , snacks, spicy . Ristede gresskarkjerner som er supert som snacks, i salater, i brø i supper og mye mye annet. Rista gresskarkjerner lagde eg enkelt og greit slik: ca. Tilsett gresskarkjernene og la det riste til gresskarkjernene. Gulrotmuffins med gresskarkjerner. Sunne gulrotmuffins som kan serveres til suppe eller gryterFoto: Synnøve Dreyer.


OPPSKRIFT PÅ RISTEDE GRESSKARKJERNER. Blomkål- og brokkolisuppe med ristede gresskarkjerner er deilig på smak, .

Dryss til slutt over stekte gresskarkjerner. Estragonstekt kyllingbryst med gulrotpuré og gresskarkjerner. Bytt gjerne ut det vanlige smøret med et smør laget på gresskarkjerner. Ostekrem, tindved og puffede gresskarkjerner. Her finner du en super oppskrift på enkle, hjemmelagde grove rundstykker perfekt å fryse ned på litt travlere dager.


Sverre Sætres variant har en bunn laget på gresskarkjerner. En kjeksbunn kan fort bli litt har og sprekke og smelle når du spiser. Pannestekt lyst kjøtt med gresskarmos, ristet sopp og gresskarkjerner samt. Rist gresskarkjernene i tørr panne.


Drikke som passer til denne oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg