tirsdag 13. oktober 2015

Flåttmiddel til katt

Våre hunder og katter ferdes ofte utenfor stier, og er derfor yndede ofre for flåttbitt. Vet ikke hvilket merke vi har brukt, men med hvit katt medfølger det EKSTREMT mye flått. Med flåttmiddel derimot er det bare en og annen i . Flåttmiddel til hund og katt innlegg 18. Katt og flåttmiddel innlegg 11.


FLÅTTMIDDEL MOT KATTER innlegg 29.

Flere resultater fra forum. Fri frakt fra 4NOK hos zooplus! Mange dyreeiere lurer på hvilket flåttmiddel de skal bruke til sin hund og katt. Det vi kan anbefale er de spot-on preparatene og halsbånd som . Exspot inneholder emnet permetrin, som katter ikke tåler.


I dag finns det kun ett flåttmiddel som er utprøvd på katt. Beaphar flåttdråper er et alternativ til flåttmidler du får kjøpt hos veterinær. Produktet produsert på naturlige oljer og er uten kjemikalier. Egnet for katter over 12 .

Johnsen (36) advarer mot flåttmiddel for hund. Brukes det på katten , kan den dø, sier veterinæren. Er det noen som vet om der er skadelig for meg som er gravid å få flåttmiddel på hendene?


Når starter man med å gi katten flåttmiddel. Flåtthalsband berekna på hund skal ikkje brukast til katt. Mens flåttmidler generelt skal foreskrives . Stadig flere nordmenn drar over grensen for å handle billigere dyremedisin etter at orm og flåttmiddel for hund og katt ble reseptbelagt i Norge i . Flåttbitt hos dyr kan forebygges med ulike flåttmidler.


En type flåttmiddel til hun Prac-tic, kan kjøpes uten resept på apoteket. For andre flåttmidler til hun katt. For deg som har en utekatt er det smart å satse på en form av flåttmiddel , for å unngå at flåtten biter seg fast. Dels for at katten skal slippe flått, men også for å . Men de som hadde funnet henne hadde gitt henne en dråpe med flåttmiddel for.


Det finnes flere alternativer man kan velge mellom til hund og katt ;. Vi fikk en katt som var blitt forgiftet av flåttmiddel av hund og det var svært . Katten blir også bitt av flått, og det finnes egne flåttmidler til bruk på katt. Katten er generelt mindre utsatt for flåttbåren sykdom, men ved siden av at den selv kan . Ormekur og flåttmiddel til hund og katt er i dag reseptbelagte. Gjennom vår- sommer- og høstsesongen er det svært viktig å behandle dyret mot flått for å unngå .

Spar penger: På tur til Sverige skal du se etter mer enn bare mat. Medisiner, helsekost, utstyr til hund og katt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg