tirsdag 20. oktober 2015

Kjøpe stål privat

Våre lagre er tilpasset den lokale industrielle infrastruktur i produkter som bjelker, formstål , stangstål , hulprofiler, rør og plater. Vi tilbyr et bredt sortiment av. Stål og jern til private og profesjoneller. Du kan kjøpe jernkanter til bed her. Tilgjengelig i butikker.


Norsk Stål - Norges ledende leverandør av stål og metaller.

MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger. Kjøp på nett eller i butikk. De fleste selger til private. Jobber med bilsalg selv, men vi har eiere som også er store på stål så jeg regner med at rabatten er realtivt god. Expanite hærdning af rustfrit stål.


Slyngstøbt rustfri stål (rørformet) YD 60-2. Kjøpe metaller i privat skala Kjemi. Jeg lurer på hvor jeg kan kjøpe metaller som kopper, aluminium og messing.

Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes . Garanterer ikke at de kan hjelpe med ditt problem, men der står . Smith AS tilbyr et bredt vareutvalg innen stål , metall, byggevarer og trelast til byggenæring og industri.


Vi har byggevarehus og anlegg for distribusjon og . Jeg trenger å kjøpe firkantstål i 5x5x250mm (eller lengre). Berg eller aller helst Astrup, de selger mindre kvantum en tonn og til private. Longum Stål utfører stålgjenvinning og salg av både nytt og gammelt stål.


Vi har lang erfaring innen bransjen, og er kjent for rask service. Jern Stål Og Metaller - skrapmetall, metallgjenvinning, avfallshåndtering, gjenbruksstasjoner, farlig avfall,. Kjøper alt av jern og metaller over hele landet. Vi kjøper alt av jern og metaller over hele landet.


Her er Stene Stål Produkters nye produktkatalog som kan lastes ned i PDF eller få den tilsendt i posten ved å fylle ut skjemaet nederst på siden. Astrup AS Norges ledende leverandør av metaller og plast. Trenger en del biter av forskjellige slag til . Thomic Aluminium har for tiden ansatte med spisskompetanse på aluminuim og syrefast.

Vi leverer til både bedrifter og privatkunder i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg