fredag 23. oktober 2015

Kleggbitt kløe

Klegg er en fellesbetegnelse for en fluefamilie som er plagsomme . I sommer ble hun stukket av klegg , og fikk en voldsom hevelse. Typisk for insektsstikk er kløende flekker som plutselig dukker opp. Blitt stukket av myggen eller et annet insekt og fått et hovent, kløende stikk? Og så har du ikke Eurax eller noe annet kløelindrende fra apoteket .

Har de siste dagene blitt bitt av klegg. Det meste er på beina, men også på armen. Det klør en del, men på armen er det et stort område, som . Tips mot kløende kleggbitt ? Pleier å reagere på kleggbitt men ikke i dag.


Flere resultater fra forum. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 23.

Når jeg blir bitt av klegg så pleier jeg å bli veldig rød flere ca rundt bittet og det hovner opp og klør helt forferdelig. I dag ble jeg angrept av flere . Ringformet utslett rundt bittstedet fra tre til fire dager etter bittet, kløe , svie, hovne lymfeknuter,. Den klør mer enn den svir, men om du reagerer allergisk, kan det vel. Så det kan godt ha vært et kleggbitt , men kleggen er ikke akkurat så . De vi plages mest av er stikkemyggen. Ble bitt av klegg på fredags kvelvar som ett helt vanlig stikk til p begynne.


Begynte å klø på det lille bittet på albuen min, og pluttselig var . Du klarer kanskje ikke å hindre myggen fra å stikke, men kløen kan du bli kvitt. Mange insektstikk og -bitt gir en eller flere kløende røde hevelser i huden. Noen ganger er de også smertefulle.


Som oftest er det et lite hull i midten av stikket . Kjerringråd mot kleggbitt. Tror du mose hjelper mot kleggbitt ? Biter Hun-kleggen biter og suger ut blod. Her har fotografen ofra seg for.

Legen klør seg ofte bare i hodet og sukker hver gang det kommer en. Kleggen er en velkjent plage som hører sommeren til, særlig på solfylte med høy luftfuktighet. Vi gir deg tipsene for å unngå klegg og kleggbitt. Insektstikk, av norske arter mygg, klegg , maur og andre leddyr som. Du kan også bruke Aurax liniment som du får kjøpt reseptfritt på apoteket.


Aurax er også et fint beskyttende middel mot myggstikk. Det både klør og gjør vondt når kleggen biter i sommervarmen. I år har det vært særdeles mye klegg grunnet gode sommertemperaturer. Klegg (Tabanidae) er fellesbetegnelse for en fluefamilie som på grunn av de smertefulle bittene er plagsomme for mennesker og dyr.


Ved kløe og stor hevelse kan hydrokortison salve anbefales.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg