torsdag 8. oktober 2015

Steinplukker selges

Stein plukker selges for kunde. Dette objektet selges på vegne av en kunde via vår nettauksjon på. Globus Tempi er en kompakt og lettbetjent steinplukker for småstein.


Kapasitet Tempi er en perfekt overflateplukker etter raking . Utstyr til steinrydding-hva er best? Erfaringer med Saga steinplukker innlegg 7.

Valg av steinplukker innlegg 29. Flere resultater fra gardsdrift. Kivi Pekka Norges mest solgte steinplukker over flere år. Kivi-Pekka steinplukker er utviklet og blir produsert i Finland i et område som er velkjent for å ha . Globus steinrive en arbeidskapasitet på - mål i timen.


Arbeidsdybden på inntil cm . Noen som har en steinplukker til salgs. Kjøpe- selge -bytte av traktor,redskap og alt innan landbruket. SOLGT)KVERNELAND steinplukker.

Selger opplyser: Fungerer som den skal. For mer info, se bilder eller kontakt selger. Selges som forevist og kan besiktiges etter . Saga-Dan steinplukker leveres i to arbeidsbredder. DYRKING, GRØFTING, STEINSAMLING. Noen ganger i året arrangeres det messer og andre arrangementer der stein og utstyr selges.


Disse blir annonser gjennom bladet STEIN og vi vil også prøve å . Kverneland steinplukker steinsamler selges. Liste på alt steinplukker Fra Gadyet. Andre har kjøpt det du leter etter. Sammenligne med tidligere solgte varer . Last ned brosjyre på produkt klikk nedenfor på ønsket produkt. Find en brugt Elho scorpio 5steinplukker brugte landbrugsmaskiner til salg.


Find en lang liste over Elho scorpio 5steinplukker brugte landbrugsmaskiner,. Inntil så er skjedd har ikke kjøper rett til å pantsette, selge eller på annen måte. Da er det veldig hyggelig å høre at det blir satt pris på! Og dersom din mann vurderer å selge kan det tenkes at jeg er interessert dersom han .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg