torsdag 15. oktober 2015

Gammelnorsk spælsau til salgs

Flotte fine renraset gammalnorsk spælsau , søyelam og værlam til salgs. Interessen for Gammalnorsk spælsau er økende, og det er stadig flere som. Den gammalnorske spælsauen er unik med tanke på de gamle genene som den er bærer av.


Den er en godlynt, intelligent rase som har et utpreget godt . Livlam til salgs værlam og saulam.

Rase: Kvit Spel, Farga spel, Gammelnorsk og Svartfjes. Her på gården har vi nå to gamle norske saueraser som begge var nærmest utryddet og forsatt regnes for bevaringsverdige raser. Vi har søyer av rasen . Dyr til salgs eller ønskes kjøpt. Fatland bruker rettledende livdyrpriser fra Norsk Sau og Geit . Alle dyra er 1 renraset Gammalnorsk Spælsau og har kjent stamtavle i mange generasjoner tilbake. Det vil også være kåra værlam til salgs til høsten.


Kan eventuelt selge mor og barn i lag.

Skal selge en del dyr fordi eg . Lam av Gammelnorsk spælsau , Svartfjes og Blæset sau selges! NKS (rasekode 1), kvit spælsau (rasekode 4) og sjeviot (rasekode 3). Prisen fastsettes etter gjeldende indeks på salgstidspunktet. Spælsau , en rase som var utrydningstruet for inntil ti år siden,.


Skinn av gammelnorsk spælsau. Sjekk også helsestatus, obs oppfølging av snyltebehandling. Rasegodkjenning og kåring er to kriterier for . Et lam av gammelnorsk spælsau har vanligvis en slaktevekt på 8-kg. Har gammelnorsk sau som beiter ute hele året, selger kjøtt fra lam på bestilling. Her dyrkes og produseres det økologisk mat for salg direkte fra gården.


Har kjøtt fra både villsau og spælsau. Store lammeskinn av gammelnorsk spælsau til salgs. Feller fra gammelnorsk spælsau er utrolig lekre i forskjellige farger, og de er flotte presanger i bursdager. På Osgarden har de drevet med sau i generasjoner.


Ingulf Os og Bente Kristiansen har ført tradisjonen videre med rasen gammelnorsk.

Færder Får er sauer av rasen Gammelnorsk spælsau. Våre dyr driver- skjøtsel av kystkulturlandskapet. Lave priser og rask levering. Her vil du finne produkter vi har for salg.


Ekteparet fra Lomsneskroken har valgt å satse på Gammelnorsk spælsau. Det er en rase som gir flotte skinn, og det passer godt siden Anette . Lammingen starter den første uka i april. De gammelnorske søyene har ofte horn. Sauene er av rasen gammelnorsk sau, også kalt villsau.


I tillegg driver vi med gammelnorsk spælsau - en sauerase som går helt . En del hunndyr blir allikevel solgt hvert år, og salg av værer kan være en god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg