fredag 30. oktober 2015

Stavangerflint verdi

Stavangerflint mokkaservise til seks personer. Det gamle porselenet fra bestemor kan ha høy verdi. Idag fant jeg et stavanger flint servise hos Fretex, men er usikker på verdien i forhold til deres pris på serviset. Ingen av de ansatte hadde noen aning hva det het . De kan ha affeksjonsverdi, men ingen eller liten økonomisk verdi , .

Mønsteret er blitt veldig populært de siste tre-fire årene og verdien er. Jeg pakker og sender så gjerne, men på kjøpers regning. Settet er i brukbar stan men er litt slitasje langs kanten på . Det er tallerker, kopper og tefat. Høyde til hellekant cm.


Har dere noen aning om verdi på smørfat på bilde nr 6? Gammelt Porselen til salgs! Dette er en enkel gruppe uten mappesystemer : så derfor er det.

Verdi savnes Verdi savnes Verdi savnes. Bedriften produserte steintøy og keramiske utsmykningsobjekter for husholdninger, institusjoner og . Johan Verde vant konkurransen om et nytt servise – modellserien Figgjo Verde. Kjedelige bilder kan skjule verdier bak bakplaten.


Porsgrund Det riflete kaffekopp m. Normal bruksslitasje og en liten avskalling på undersiden (synes kun når fatet er opp ned ). Sparing i bøsser er død kapital, men har likevel sin verdi. Finnes i forskjellige farger. Har for tiden fargene: rød . Kremmermarked hver lørdag fra 12. Finn verdien på dine gamle ting!


Plantasjen sjanset vi på at vi skulle få plass til de to solstolene i. Hengestolen er fra Bohus, flere har spurt etter link til den, . Mid century modern stavangerflint signed inger waage norway handpainted vase. Har prøvd å sende mail , men får leveringsfeil. Siden jeg ikke finner disse på siden deres, .

Opprinnelig var bedriften et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg