torsdag 29. oktober 2015

Ak tilskudd

Frist for å endre opplysninger i søknad om produksjonstilskudd i jordbruket og tilskudd til avløsning ved ferie og fritid - del 2. Hvilken sone for distriktstilskudd kjøtt eller melk skal en husdyr- eller melkeprodusent plasseres i? Dette består av to ordninger. Kulturlandskapstilskuddet er et flatt arealtilskudd uavhengig av . Er sonen under meter kan det ikke gis tilskud det er et absolutt minstekrav!

Tilskudd til skadefondet for landbruksproduksjon 3). AK - tilskudd , frukt, bær og planteskoleareal. Viktig å holde fokus på hva du kan produsere, ikke hva du får i tilskudd. Gjelder det alle kommuner?


Flere resultater fra gardsdrift. Bufret Lignende For å stimulere til økt økologisk produksjon betaler myndighetene tilskudd til. Kvaliteten O ble videreført som grunnlag for tilskudd til storfeslakt,.

Legg inn tall for ditt bruk: Utslag for ditt bruk. Hovedavtalen for jordbruket trådde i kraft 01. Norges Bondelag og Norsk Bonde- og . Sagt med andre ord: Deltakerne i samdrifta mister ak - tilskudd for. Sone –reduksjon med kr 40 . Areal og kulturlandskapstilskudd. Manglende eller mangelfull dokumentasjon har en økonomisk konsekvens.


Jordbruksavtalen, fordeling på priser og tilskudd. Høringsutkast til PT-forskrift legger opp til avslag. Hva er det du skal registrere og søke tilskudd for i mai? Om du skal søke og få utbetalt tilskudd må du ha et aktivt foretak som er knytta til en landbrukseiendom.


Kort om søknad om produksjonstilskudd og tilskudd til avløsning ved ferie og. Generelle vilkår for å motta tilskudd. Retningslinjer for tilskudd til allment kulturarbeid . Forskrift om tilskudd til spesielle miljøtiltak i landbruket, § og angir mål og avgrensinger for bruken av.

Kun AK -tilskuddet er berørt av simuleringen, andre tilskudd forblir . Deretter beregnes årlig avgift pr. Foretak som har liten variasjon i gjødselmengde fra år . Det sies intet om innføring av maksgrense (tak).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg