torsdag 29. oktober 2015

Nekte ny strømmåler

Roos i Haugesund vil nekte strømselskapet å installere ny , digital strømmåler : - Innen noen uker kommer de for å montere . Minnes å ha sett noen tråder om de nye strømmålerene her inne, men så ikke så nøye på det. Nå ble det litt interessant ettersom vi skal få ny. Som borgere og beboere i eget hjem har vi lovmessig ryggdekning for å nekte installasjon av denne helseskadelige og strømfordyrende nye måleren.


FRYKTER STRÅLING: Jørgen Holst har et nett som han mener beskytter ham mot stråling.

Han nekter å få installert en ny strømmåler , som han . Det er også mulig å søke fritak etter at ny automatisk strømmåler er installert. I de tilfellene vil Lyse Elnett sette inn en strømmåler uten kommunikasjonsmodul . Alle norske hjem skal få installert en ny digital strømmåler (AMS), som gir. Installering av nye smarte strømmålere finner sted over hele vårt.


Du kan med grunnloven i hånd nekte dem, men det enkleste er å få en . Dersom den nye strømmåleren er til vesentlig og dokumenterbar.

Aksjonsgruppa sier nei til de nye strømmålerne og vil blokkere installatørene når de skal installere en slik måler hos et av gruppas medlemmer . Dette kan også gjelde kunder som nekter nettselskapet tilgang til eksisterende måler. Dag Hauffen nekter NTE å montere ny strømmåler hjemme hos seg. Han krever garanti for at de nye målerne ikke er helseskadelige. I disse dager rulles den nye strømmåleren ut over store deler av landet,. Hvilke sanksjoner som kommer for de som nekter nettselskapene . Statens strålevern sier at de nye automatiske målerne ikke er farlige for noen.


AMS (smart strømmåler ) i. En stor gruppe oslofolk frykter stråling fra de nye strømmålerne. Varanger Kraft hadde blitt nektet adgang hos flere kunder, og svaret fra. Strømkunder over hele landet får installert nye , automatiske strømmålere. Men flere setter seg på bakbeina både på grunn av helserisiko og . Er det her da juridisk adgang å nekte installering med begrunnelse i frykt for. Mindre tap, mindre effekt er nødvendig å produsere, færre nye.


Datatilsynet frykter for personvernet. Helsedirektoratet nekter fastleger å skrive ut attest på at strømmålere er farlige.

Alta kraftlag møter stort sett åpne dører når montørene . Flere strømkunder i Øst-Finnmark har sagt nei til å la kraftselskapet installere den nye typen smarte strømmålere. Nektes vi adgang uten at det er innvilget fritak, vil dette medføre et. Valla mener at det er mange fordeler med de nye strømmålerne. I løpet av året skal drøyt halvparten av alle norske strømkunder få ny digital strømmåler installert hjemme. Foto: Illustrasjonsfoto: Paul Kleiven . Også kunder med lege- eller psykologattest vil få installert ny måler, men da . De nye strømmålerne , såkalte smarte strømmålere (AMS), avgir ikke.


Min lege har nektet å skrive ut erklæring uavhengig av hva teksten . Ragnhild og Tore Næss vil nekte Skagerak Nett å montere en ny smart strømmåler i huset deres på Nøtterøy. Nå skal de jobbe aktivt for at flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg