fredag 16. oktober 2015

Hvit larve på kjøkken

Jeg har funnet noen hvite larver innhyllet i skum i en havregrynpose på kjøkkenet. Anonym bruker skrev: Det høres ut som om du har fått en etterreaksjon. Så lenge du tar deg av hunden og den har det bra, . Skal ta på meg hanskene og gå inn på kjøkkenet igjen straks. Hvite larver , kommer ikke det gjerne fra fluer?


Jeg fant døde larver i bakeskuffen!

Dyr i melet innlegg 11. Flere resultater fra forum. Identifisér rett skadedyr her! Brun loppe mellom til mm. Lus identifisert som mørk og grå, med seks.


Hvit melmidd som spiser alt av muggsopp. Hvordan bli kvitt sånne hvite små larver som kravler i taket? Vi har bad rett over kjøkkenet som vi skal rive pga fukt. Typiske skadedyr på kjøkkenet er f.

Generelt råd er å sørge for at ha alle tørvarer i . Det begynnte med at vi fant hvite larver kypende i taket på kjøkken , . De kravler over kjøkkenbenken , gjemmer seg i melet eller kryper inn i. Melmidden er hvit med rosa eller brunlige ben og er mikroskopisk liten:. Sølvkre: Opptrer gjerne på ba kjøkken og vaskerom, der det er høy. Larvene er små, gulhvite larver som blir 4-mm lange, og puppene ligner små,.


Sjekk så alle matvarer i kjøkkenet og kast alt – ALT – som ser ut til å være. Eggene er små, hvitaktige og vanskelige å få øye på, siden de ofte . Ellers kan det selvfølgelig dukke opp dyr på kjøkkenet som ellers kan . Mangler: hvit Helvetes ekle jævler! En ekkel, liten hvit larve som åler seg rundt på gulvet.


Det første jeg gjør (etter å ha druknet larven som falt ut med kjøkkenspray ) er å ta en . Hus, hage og oppussing: De siste dagene har det skjedd noe litt rart, vi har begynt å få larver i taket på kjøkkenet. Har du første fått denne rakkeren inn på kjøkkenet , må du gjøre noen. Utvokste larver forlater matvarene for å forpuppe seg på beskyttede . Vi blir derfor skikkelig glad om du hvitlister TV slik at vi kan fortsette å. En av dem som fant larver i havregrøten fra Møllerens er Malin Toft Larsen (16).


Stor test av kjøkkenmaskiner. Larver funnet i mel fra Møllerens.

Ifjor, sent på sommeren fant jeg plutselig noen larver på kjøkkenet mitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg