onsdag 28. oktober 2015

Så petunia frø

Det står Hagepetunia Colorama Fpå posen. Det er lurer på hvor tett sås frøene ? Når skal de prikles og hvor tett . Frø av petunia innlegg 18. Kan man ta frø av petunia.


Flere resultater fra forum.

Mange av de som skal sås i januar kan fortsatt sås, så lenge du ikke venter for lenge. Petunia - Petunia grandiflora. Forkultivering: Så tynt i fuktet såjord. Frø fra Lord Nelson-sortimentet kan kjøpes hos faghandlere landet rundt.


Alternativt kan du så petunia på frøplanter i torvtabletter eller i granulater. En slik metode vil bidra til å redusere tap av frøplanter, fordi frøet til de . Du kan fint så mange av disse frøene senere i sesongen, men senere start. Når å så frøene av petunia på frøplanter. Det viktigste spørsmålet av interesse for mange nybegynnere gartnere hvordan du skal plante petunia planter og sår .

Hvis du har sådd frøene i såjor bør du tilføre gjødsel når du vanner. Forøvrig har jeg ingen erfaring med å så lobelia og hengepetunia , så. Men med noen enkle triks gir du deg, frøene og plantene enda bedre odds.


Enkelte frøfirma er så greie at det står beskrivelser av hvordan frøet skal behandles på frøpakken, men i mange tilfeller må du. Så frøene i egne potter eller breiså dem i såbrett fra februar til april. Så fort de første frøene i potta har spirt, flyttes de til et kjølig ste helst.


Frøene trykkes let mod jordoverfladen men dækkes ikke. Fremsiden Stell, vedlikehold og formering Frø og formering Artikler Frøsanking for dummies. Så mørke blir de når de er klare for å høstes. Dersom du bor i Osloområdet og er frønovise så kan kanskje dette være.


Hvis du starter nå, kan du glede deg over hjemmedyrkede blomster, urter . Grønnsaker: Tidlig i april må frøene til brokkoli, blomkål, rosenkål, purre , melon. Mars og april er gode måneder for å så frø innendørs. Superpetunia er for det meste hengende planter som flotte i ampel og.


Så snart de synes de har laget nok frø , så slutter de å lage blomster. Grønnsaker, kryddere og blomster kan du så selv, og utvalget er veldig stort. Velg blant årets nyheter og gamle favoritter, og finn det som passer din egen . Du skal anvende en særlig så - og priklejord samt en beholder med låg, som frøene kan spire i. Du har kanskje opplevd at pakken med frø du kjøpte ikke vil spire.

Vi sender SMS så snart pakken er klar til henting . Skal du så for eksempel tomatplanter, er du nødt til å få frøene i. Pakker med frø er et typisk produkt det er lettvint og greit å bestille på nett. Har plantet en del enkle urter og grønnsaker fra frø , og noen pene blomster fra stiklinger ( petunia og pelargonia). Blir så glad når jeg ser at det . Et annet valg er å sette frøene direkte i jorden – utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg