torsdag 15. oktober 2015

Nordic shoepeople

NORDIC SHOEPEOPLE er et super lækker design med lidt 60ér inspireret look. Skoene har et feminint udtryk med rene og enkle linjer ofte med en lækker detalje lille . Step into Nature Superkomfortable sko, håndlaget i Portugal, med fokus på både deg og miljøet. Nordic Shoepeople er designet af sko passionerede danskere og bliver . Lette på foten, fleksible og pustende.


Skoene designes i København og produceres i Spanien.

Men produktionen finder sted i Alicante i Spanien. Nordic shoepoeple er et nyt bran dansk designet af et par med stor erfaring inden for sko branchen. Dansk eksklusivt sko-brand. CSR – Corporate Social Responsibility The leather is tanned in Europe, and consequently there are strong regulations regarding environmental impact, . Dresses for everyday living.


Frida Teal suede - Nordic . Som navnet antyder er stilen nordisk og enkel og alligevel med kant. Skoene er designet i København og kombinerer på fineste vis den enkle, skandinaviske stil med et vintage-inspireret. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Nydelige sko med snørelukking. Innfarget slangeskinnspreget skinn produsert i Spania. Skinnforet med polstrede innersåler. Deilig passform og meget . De har års erfarenhet av att arbeta inom europeisk skoaffär både inom . Vi har egen systue og producerer tøj under vores eget bran og har . Flot og elegant sko på høj ruskind beklædt hæl.


Der er lynlås på indersiden. Du kan også handle med de over 880. Skandinaviens största urval inom damkläder, herrkläder, . God support og garanti for en god handel.


Inspirationen til disse sko kommer fra tidligere tiders. Utrolig blød indersål sikre god comfort, og en hælhøjde der er moderat. White - 3 White - 3 White . Smarte lyserøde sko med sølv spænde foran.


Unisa: Klacksko, Lodo Kid Suede. Lite mer plats än i en vanlig ballerina, Mjuk innersula. Skoen har sort snørebån skindbetrukket hæl samt vatterede .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg