mandag 31. juli 2017

Arekapalme stell

Gi de grønne inneplantene riktig stell. AREKAPALME (Chrisalidocarpus lutescens). Jeg er så ubrukelig på inneplanter at jeg klarer bare såvidt å holde liv i de.


Det meste henger og ser slitent ut her inne. Den avgir store mengder fuktighet til lufta, og er den aller beste planten .

Med litt stell får den små lyse blomster på en kolbe som er gjemt helt nede i. Du behøver ikke ha så veldig grønne fingre for klare å ta vare på en grønn plante. For grønne planter trenger som regel ikke å vannes like . Arekapalme er en favoritt hos mange og er ofte på tilbud i januar. Med så mange planter i hus skulle man tro at mye tid går med til vanning og stell.


Men slik trenger det ikke å være. Blomster inne Orkideer kan få lange og blomstrende liv med riktig stell og vanning. Det visuelle med å ha grønt innendørs er en ting, men et annet og kanskje viktigste .

Spør blomsterhandleren din om hvordan plantene skal behandles. Etiketter: artikkel, stell. Ti på topp grønne planter med gode egenskaper: 1. Det er ikke så lenge siden jeg kjøpte . Jeg kunne også satt inn blankblad (Zamioculcas), vindusblad (Monestra) eller arekapalme (Chrysalidocarpus lutescens) – alle disse greier seg . Denne planten trenger minimalt med stell :). Mange fine å velge mellom, se på nettsiden til plantasjen:) favoritten min er nok arekapalme. Noen planter trenger nesten ikke noe vann for å leve, andre må ha regelsmessig vann og stell , spør betjeningen i butikken for de kjenner best . Jeg hadde nok trengt et kurs i stell av.


Bra som luftfukter og luftrenser. Vannes når jorden fortsatt er fuktig. Det selges egen jord og gjødsel spesielt egnet for stell av orkidéer. Her er NASAs grønne liste: 1. Slik steller du grønne planter. Fjerner effektivt trikloretylen fra luften.


De eldre sortene tåler ofte mer og krever mindre stell. Gro liker alt fra laurbær til roser og steller godt med dem, til og med .

Stell : Hold jorden jevnt fuktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg