fredag 28. juli 2017

Øks

Ei øks er et redskap som består av et skaft, oftest av tre eller plast, og et hode som ofte er kileformet og av metall. Bile er en øks med et stort (bredt) skjær. Eggen kan være rett eller svakt buet. Snekkere og tømmermenn bruker gjerne bile, men det i tømmerhogst brukes . PROT: En øks av jern, gammel form - minner om en skarpretterøks.


Den lå i museet før brannen.

Ei øks er ein reiskap som består av eit øksehovud i metall eller stein og eit skaft, som oftast laga i tre. På finner jeg en oversikt, blant annet en fæl fortelling om en mann som ble henrettet i . Définitions de øks , synonymes, antonymes, dérivés de øks , dictionnaire analogique de øks (norvégien). Kampen er tett, hektisk og nådeløs. Skarpretterens utstyr inkluderte økser og sverd til halshogging, og jern til.


Bøddelen i Norsk historisk leksikon . Det er ikke noe smedstempel på øksa. Denne artikkelen handler om øks som redskap. Nå ble de basert på åkerbrukets parametere;en øks ble lik en ,lott, men hvor mye arbeid er det?

Hvor mye rug er en stakk? Haken var tidligere det samme. Steinars datamaskin ut gjennom vinduet, eller komme etter ham med øks , som han gjorde for bare uker siden. om Espen Thoresen. Downloadall sizes Use this fileon the web Use this fileon a Email a. Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser , kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 1år.


Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært . Heine Iversen fra Skjeberg historielag registrerer funnet av trinnøksen nøyaktig ved hjelp av GPS - midt i blomsterbedet. Han falt under bøddel Theodor Larsens øks i Løten den 25. Unger spør ofte hvorfor løven holder en øks og hvorfor løven ser mot. Ishtar og ser du litt nøye på denne siden, . Med våre Premium økser tar vi Hults Bruk sin historie inn i fremtiden.


For å hedre 3år med tradisjon og håndtverk i Hults Bruk i Sverige har vi oppkalt øksene . Hardcore Hammere og Økser. Innlegg om økser skrevet av jaktorjakobsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg