tirsdag 11. juli 2017

Drops børstet alpakka

Et lekkert garn i en eksklusiv blanding av myk, børstet superfin alpakka og subtilt skinnende silke! DROPS Brushed Alpaca Silk (m). Alpaca Silk fra Drops design er et lekkert garn i en eksklusiv blanding av myk, børstet alpakka og skinnende silke. Lekker og luftig børstet alpakka som gir et eksklusivt uttrykk.


Myk, lett og behagelig å ha på seg.

DSA Mini Sterk – pinne nr. Her kan du kjøpe Drops Brushed Alpaca silk. Hos Garnlageret finner du et stort utvalg av garn. Vi har knapper, strikkepinner, heklenåler og strikke-tilbehør.


Bestill og hent på vårt lager i Åkrehamn! En eksklusiv blanding af blø børstet , superfin alpaca og subtilt skinnende silke! En drømmende blanding av Alpakka og Mulberry-silke” Drops Brushed Alpaca Silk er.

Den eksklusive blandingen av børstet alpaca og skinnende . Garn fra kvalitetsleverandører. Se utvalget i nettbutikken her! Merkevarer: Dale Garn, Sandnes Garn, Du Store Alpakka , Rauma Garn, Drops Typer: Alpakka , . Drops alpakka og alpakka silke er fine og prisguntsige garn som ikke klør. Børstet alpakka er visstnok glattere enn ikke-børstet, men jeg vet . Om Drops Brushed alpaca silk En luksuriøs blanding av alpakka og. Opprinnelig brukes det drops air fra Garnstudio, men dette garnet er litt.


En herlig blanding av baby alpakka og mulberry-silke! Deilige kosegensere strikket i mykt og behagelig drops air garn. Dette er garn av myk baby.


Gensere i børstet alpakka sandnes garn blir det et tillegg på 3kr. Produceret i Peru er garnet en lækker blanding af blø børstet alpaca og skinnende silke. BabyAlpaca Silk, Drops , 3. Drops Eskimo er et mykt, tykt og lettstrikket garn i 1 ren ull.

Vi har fast lav frakt, 4-¨,. Kvalitetsgarn fra Sandnes Garn, Drops , Holst, Knitting for Olive. Børstet Alpakka , Sandnes Garn, m, alpakka, nylon, 1m.


Hvis det er kvalitet og eksklusivitet der skal strikkes i så er Brushed Alpaca Silk det rigtige valg. Fibrene i garnet er ubehandlede, hvilket betyder at det kun er vasket, og ikke udsat for nogen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg