fredag 7. juli 2017

Festing av bunnsvill

Hei, Jeg har nettopp fått bygget opp nytt gulv i kjelleren, Har brukt mye penger med tanke på fuktsikring. Sviller: Vi bruker en bunnsvill og en toppsvill i lettveggen. Det er planker som skal festes i gulv og tak. Anbefales spesielt til montering av sviller.


Delgjenget betongskrue med stort senkhode som presser trevirket effektivt mot betongen. For rask og enkel forankring .

Overflatebehandlingen takler klimaklasse noe byggforskriftene krever ved montering av sviller utvendig under tak. Skruen skrus direkte i et . Hurtig montering i betong og massive materialer. For feste av bunnsvill bør det benyttes en dokumentert betongskrue e. Ekspress spiker er elzink og bør . Hvitt: 48x1stendere, toppsvill.


Kort demonstrasjon av forankring av grunnmurssvill til murkrone med ekspansjonsbolt. Denne filmen viser montering med ESSVE betongskrue.

ESSVE har flere instruksjonsfilmer som viser. I- Bjelke bunnsvill , dobbel grunnmursvill. Montering av klossforsterkning.


Stenderne skal festes ved skråspikring i bunnsvill og toppsvill, bruk spiker 4x100. Gipsplatene festes til stålprofiler og skinner. Festing av platene gjøres på samme måte som i. Legg topp- og bunnsvill inntil hverandre. Pass på at du har tilstrekkelig med feste i den veggen rammeverket skal festes i. Sjekk at gulv er tilnærnet slett der veggene skal stå. Det skal ikke være bunnsvill der dør . Svilleunderlaget kan legges på alle underlag før bunnsvill av tre eller stål monteres.


Enkel montering med den geniale låseprofilen. Nå begynner arbeidet med å sette opp . Steg 1: Legge ut bunnsvilla - oppå grunnmuren legger man en bunnsville som resten av huset skal festes i - denne svilla er forankringen . Innlegg om bunnsvill skrevet av Brigt Gjevik. Når jeg skal sette opp reisverket, hvordan løser man det med festing i. Er det store avvik må disse utbedres før videre montering.

Dimensjon : mm x 1mm. Feste bunnsvill : Valgfritt. Fjærstål som presses sammen når man slår den inn som skaper en spenning i stålet som gir friksjon . Stagene festes til topp- og bunnsvill med stifter.


Forskyv stiftene i forhold til hverandre slik at det ikke oppstår sprekker. Påse samtidig ved festing at rammen er helt utrekt mot bunnkarets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg