fredag 28. juli 2017

Båthenger 15 fot

Fleksibel henger med avtagbare lys som gjør at den kan . Tilhenger stroppekasse 30x15x15cm Låsbar og solid modell. Justerbar baugstøtte med vinsj. Båthengere Informasjon om Båthengere.


En båthenger er et nyttig redskap for folk som har båter opp til ca.

Hengeren har tipp for lettere lasting og lossing. Ikke bare for å frakte båt mellom båtplass og opplagsplass, men også for å frakte båten . Prisgunstig båthenger for mindre båter opptil ca. Den har en nyttelast 5kg. R 750C - båthenger for pioner.


Pioner 1 Pioner 1 Pioner og. Anvendelig og prisgunstig henger for mindre båter opp til fot. Håndlaget i Norge, for norske forhold.

Progressive spiralfjæringer, dobbeltvirkende støtdempere . Tiki produserer et bredt utvalg solide båthengere. Vi anbefaler våre All Inclusive pakker når du kjøper ny båthenger. Er det noen der ute som har en i ålreit . Hvilken båthenger skal jeg kjøpe? Kjøp av liten båthenger med brems innlegg 25. Flere resultater fra baatplassen.


Vår minste båthenger nå med BREMS. Vurdering: Ingen kundevurdering ennå. Brenderup Basic båttilhengere tilbyr et bredt produktutvalg av båthengere.


Basic programmet er tilpasset båter og joller opp til fot. Bremset tilhenger, utstyrt med V-formet drag og . Total Lengde x Bredde, 461x160 . Nyttelast: 6kg, båtlengde 4. Tysse båthengere er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt. Båt med motor er kjørt mest i ferskvann og lagret . Direktelevering til hjemmeadresse i Norge og Sverige.

EU-godkjente båthengere registrert for offentlig vei . Vinsjer og tilleggsutstyr for båthengere. Lasteevne (kg): 5Båtlengde: fot. Se vårt utvalg av båthengere uten brems.


Egner seg svært godt til mindre båter opp til fot. For å se hvor stor totalvekt du kan trekke med din bil kan du benytte Vegvesenets. Vi har båthengere som passer for vannscootere, små båter og større båter.


BÅTHENGERE FOR UTLEIE: Hvor stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg