mandag 31. juli 2017

Billig tilhenger med brems

SALG: Stor kampanje på vår kvalitets tilhenger Nor-Trailer 212B MED bremser. Den billige tilhenger prisen, gjelder KUN UT FRA LAGER I Lørenskog . God kvalitet til lave priser. Vi har Norges største utvalg med over 6tilhengere på lager i Norge.


Få tilbud på en henger i dag.

Hengere av høy kvalitet til fornuftig pris . Brenderup tilhengere og båttilhengere fullastede med smarte funksjoner. Tips og råd rundt eierskap, lastevekt, førerkortregler og hastighetsbegrensninger. Tredal er en norsk produsent av tilhengere som leverer proffhengere med kjøreglede.


SKANDINAVIAS MEST SOLGTE TILHENGER ET UTVALG SOM PASSER ALLE. FINN TILHENGEREN SOM PASSER FOR DEG . I denne kategorien finner du tilhengere og utstyret du trenger til din bil. Det viktigste jeg eventuelt vil ha på en henger er bremser ,.

Et lite spørsmål til, er det fortsatt fy-fy å kjøre tilhenger med automat? Er vår mest solgte henger type. Klikk her for informasjon . Vår henger uten bremser er i likhet med våre andre tilhengere produsert etter de høyeste standardene. Vi benytter utelukkende kvalitetsmaterialer fra nøye . Kan kjøres på vanlig førerkort.


Gaupen tilhenger med brems. Og trekker du tilhenger uten bremser , kan du ikke kjøre fortere enn kilometer i timen, hvis tilhengeren har aktuell totalvekt på 3kilo eller . Tilhenger stroppekasse 30x15x15cm Låsbar . Billig tilhenger med brems modermælkserstatning på tilbud. Det anbefales da å bruke parkeringsklosser for å holde . Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om tilhengere og hva som skjer når du.


Husk forøvrig at på tilhengere uten bremser , er maks tillatt hastighet. Det er ikke lov til å kjøre i mer enn kilometer i timen med en tilhenger med bremser. Trekker du tilhenger uten bremser , kan . Vurderer å kjøpe meg en tilhenger.


Du kan kjøre i uten brems så lenge aktuell vekt på tilhenger med last er under 3kg.

Vil si det er en billighenger da fattern betalte 15k for den i -og tilsvarende henger av. Brems var første prioritet da jeg kjøpte min henger. Til trådstarter vil jeg anbefale den aller billigste (og nyheten) til Gaupen, nemlig denne.


Vi har fått inn årets lass rabattcode zalando juni med robåtar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg