fredag 21. juli 2017

Dyrke salat i potte

Den store fordelen med å dyrke salat i krukker, er at du slipper å måtte dele avlingen med snegler og. Kan såes direkte i jorda eller i potte. Les også: Derfor skal du dyrke salat i krukker. Poteter i potte funker kjempebra, og det finnes ikke bedre poteter enn små nypoteter som du tar . Dyrkes som salat , er ofte ekstra kuldetålende og kan dyrkes til sent høst.


Salat er veldig enkelt å dyrke og kan høstes flere ganger i løpet av sesongen.

Det finnes mange sorter å velge blant, til og med ferdig blandede frøposer. Salat kan dyrkes både i hagen, i plantekasse, såkasse og potte. Disse grønnsakene kan nemlig dyrkes igjen og igjen! Når stilkene har fått røtter, setter du dem i en potte med jord.


Salat er enkelt å så, enkelt å dyrke og høste og de kommer i stor variasjon. Hun forteller at du fint kan så flere typer salat i samme potte eller . BLOMSTERSALAT : Stephen Barstow ble verdensmesteren i. Så- pottene kan godt settes på badegulvet, frøene spirer på grader. Hoder tar lang tid å dyrke frem, men velger du plukksalat og sår én gang i.

Salat , reddik, gulrøtter og potet er grønnsaker som er enkle å så, dyrke og høste selv. Fyll jord i en potte , avkuttet melkekartong eller lignende og trykk den lett . HELSEBRINGENDE: Å ha salater og krydderplanter lett tilgjengelig ved. Disse tre grønnsakene kan du re- dyrke i vinduskarmen din og gro for. Fyll skålen med litt varmt vann (eller fyll eventuelt en potte med jord). Sett fart på våren og start dyrking av dine egne favoritturter og.


Du kan fylle dine salatskåler hele sommeren med ferske grøder etter å ha plantet salat. For kostnaden av en pakke frø, kan du fråtse i salat fra vår til høst. Mangler: potte Kjøkkenhagefavorittene: Når må de i jorda?


Det er viktig at den sås helt grunt, fordi den. Begynner du inne i mars eller april bør du så ett frø per potte. Disse grønnsakene er veldig enkle å dyrke. Okologisk Dyrke selv spirer planter foto birgitte magnussen.


Noen grønnsaker, som salat og grønne bladgrønnsaker, trenger ikke å forsåes. Fyll pottene med jord og så frøene etter anvisning på pakkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg