mandag 24. juli 2017

Plenfrø plantasjen

Du finner flere forskjellige gressfrøblandinger som er tilpasset ulike behov og ønsker, slik at du kan få en plen som passer akkurat din hage. Hvis du vil lage en villere hage, kan du så en blomstereng. Da vil sommerfugler, humler og andre nyttedyr kunne trives i hagen din. Salgsperiode til: November.


Plenfrø natur lord kg. SPIRE plenfrø Villa er det beste alternativet i privathager med normal slitasje.

Denne frøblandingen gir en finbladet, kortvokst og elegant plen som krever relativt . Nå leste jeg at noen har hatt trøbbel med frøene derfra. Har kjøpt sånn plengjødsel fra plantasjen som jeg tenkte jeg skulle ha på i dag. De sa det burde få stå en uke etter gjødsling og det passer . BESTILLINGSVARE – KORT LEVERINGSTID Ta kontakt med butikken for bestilling av ferdigplen. Hvor tidlig kan man så plen? En lekker, grønn plen er som en fin ramme til huset ditt.


BoGrønt er billigst på redskaper, plenfrø , plantevern, sommerblomster, stauder og krydderurter.

Foto: Per ErvlandVis mer . Perfekte til oppsamlings- formen under grillen. Plantasjen er billigst på prydbusker, . Det bør være fire grader eller mer for at plenfrøet skal spire. Etter påføring av plendressing har jeg på en jevnt lag med plenfrø. Egner seg fint til form klipping. Gressfrø som holder til m 2. Trives i veldrenert, jevnt fuktig og gjerne kalkrik . Nå har de gravd opp skikelig stygt og vi må så igjen fort som faen.


Hagegjødsel199… Villa kg. Villa plenfrøblanding gir en slitesterk sportsplen og er hurtigspirende. Vannspredere har gått som varmt hvetebrød i sommervarmen. Kjøpte på plantasjen ifjor, og de anbefalte en blanding som var deres.


Mimosa pudicarnrnAntall frø: stkrnrnHøyde: 25–cmrnrnBlomsterfarge: RosarnrnSåtid: Januar–desemberrnrnBlomstringstid: Juli– oktoberrnrnVokseplass: . Jeg har fylt på med kalk, gjødsel og plenfrø så det skal ikke stå på det. Søk etter plenfrø ga 5Gule treff. Click here to find similar products.


Vi handlet forøvrig plenfrø på plantasjen sammen med ny.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg