fredag 7. juli 2017

Båthenger 14 fot

Denne hengeren håndterer båter opp til fot , maks lasteevne 5kg. En enkel og liten båthenger , med detaljer som varer! Den har en nyttelast 5kg. Nye GAUPEN båthengere har LED lys, mulighet for spyling av trommler på bremsede.


Brems Nesehjul Baugstøtte Vinsj Maks båt.

Total Lengde x Bredde, 460x210 . Båthenger uten brems for båter inntil fot. Hei, jeg skal ha båthenger til 11fot(AL 320)lurte på hva den rimeligste. Jeg har hatt tilsvarende problemstilling med en seiljolle på fot. Se vårt utvalg av båthengere uten brems.


Egner seg svært godt til mindre båter opp til fot. Brukte Båt fot med brenderup båthenger. Anne Kvelland Båt fot med brenderup båthenger.

Vår minste båthenger nå med BREMS. Bk har et meget bra vareutvalg og har hengere som . Med hk påhengsmotor og båthenger. Ubremset tilhenger for båter opp til fot. Ikke-registrerbar båthenger uten brems med én kjølrull, to sideruller og gaffel.


Leveres umontert, med kulekobling. Ikke bare for å frakte båt mellom båtplass og opplagsplass, men også for å. Hengeren har ikke ruller som treffer kjølen, men i stedet luftfylte hjul som . Det finnes mange båthengere på markedet, men ikke alle er like bra for Rib desverre. HSS har levert båthengere i HSS-kvalitet i mange år, og lanserer nå en ny båthengerserie.


Brenderup båthenger -fot leie ut rimelig. Askeladden fot med 1hk Mercury, når han ikke bruker det selv. Oppgradert med ekstra støtter mot skrog.


Premium båthenger med ruller Alle ruller kan stilles inn og tilpasses nettopp din båt. Er interessert i en billig båthenger. Vi har nå 7Brukt fot båt fra Finn.

GRATIS ANNONSE - klikk her: BåT- Og Opplagshengere , Til salgs:Solid og praktisk båthenger for båt inntil fot. Theri fot med Suzuki HK - takts motor. Tysse båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og.


Båten er av typen Rana fot med kapell, opplyser politiet. Men så finner jeg ingen som driver med utleie av båthengere i. Er det noen som vet om firma som leier ut båthengere ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg