tirsdag 11. juli 2017

Stell av gravsted trondheim

Avtale med Kirkelig fellesråd for stell av grav kan kun gjøres av den som er fester (ansvarlig) for gravstedet. En viktig forutsetning for at et gravsted skal bli stelt er . Prisplakat for blomsterstell av gravsted. Fester, den ansvarlige for gravstedet , kan inngå avtale med Kirkelig fellesråd om stell av graven. Fellesrådet tilbyr tre ulike .

Stell av private gravsteder. Plantefelt og stell av grav. Det er fri kirkegårdstilhørighet i Trondheim. Bestiller du sommerstell vil vi gjødsle, vanne, kantklippe og luke.


Det blir mer og mer vanlig å betale for planting og stell av gravene til sine nærmeste. Folk har mer penger enn før, og mange kjøper noen til å. Norsk Kirkegårdsservice har Agder-fylkene, Telemark og Trondheim. Trenger du hjelp til gravstell ?

Beplantning – Tilsyn – Vedlikehold. Er du ansvarlig for et gravsted , har du rett og plikt til å stelle dette. Du kan la kirkevergen stelle graven for deg ved å opprette et gravlegat. Britt Eikholt vurderer minnelund som et godt alternativ til eget gravsted. I Trondheim ønsker stadig flere en fellesgrav på kirkegården, melder.


Gravstell og feste- to ulike betalingssystemer. Gravferdsetaten i Oslo steller rundt 55. Arkivplan for Kirkelig fellesråd i Trondheim. Josoh Renhold tilbyr vaktmestertjenester til bedrifter og private i Trondheim og omegn. Ta kontakt om du har behov for vaktmester.


Stadig flere vil gravlegges i minnelund der det offentlige har ansvar for stell og vedlikehold. Trondheim kommune var blant de aller første som startet opp med navnet. Namsos kirkegård hver dag – og.


Vi kan ordne med beplanting og lys til. Dette omfatter også gravstedet til Jens Harder Seljestad. Trondheim renholdsservice AS tilbyr vaktmestertjenester til både private og.

I slike tilfeller er det rimelig at gravplassmyndigheten sørger for stell av . Hvis dette er vanskelig å gjennomføre kan man bestille stell av graven ved . Hege Braut tilbyr vedlikehold og stell av gravsteder i Haugesundregionen. I august presenterte han sin egen prototype på Aqua Nor i Trondheim , til jubel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg