torsdag 20. juli 2017

Snile snegle

Jeg hører også stadig påstander om at snile skulle være fisefint, mens snegle ( uttalt sneile) skulle være dialekt og mer folkelig. Ei snile kan også være en ledestyrt palletruck. Se hvilke snegler du kan drepe, og hvilke du bør la være i fred. Som vi vet forsyner sneglene seg av blomster og grønnsaker.


De er også glatte hvis du tråkker på dem en regnværsdag.

Den mye omtalte brunsneglen er tema for diskusjon for de fleste hageeire. Sneglen som skaper stor irritasjon ved å spise opp blomster og bed er en uønsket . Jeg sliter med snegler i hagen og det er slett ikke gøy når nyutplantede blomster blir spist opp i løpet av natta. Mitt beste råd er å satse på planter som sneglene.


I går kveld var den på myggnettingen på vinduet. Enkelte kvelder har vi gått ut og plukket flere hundre snegler , særlig etter et regnskyll. Vi jobber derfor kontinuerlig med å gjøre hagen mindre .

Det viktigste er å ikke legge til rette for sneglene. Ikke la kvast og plankestubber ligge. Sørg for at komposten ligger i en . Er dette riktig, har han års kamp mot . Mangler: snile En skål for brunsneglen - Forskning. For at sneglen skal finne veien inn må man derfor skjære ned kantene på alle fire sider, men la selve hjørnene få beholde sin opprinnelige . Michael Petersen fra Skovlund i Danmark så seg lei på sneglene som.


I innlegget forklarer Petersen at han har så mye snegler i hagen sin at . Ja, du kan se egg gjennom åndehullet, som er på undersiden av skallet. Er ikke alltid lett å få sneglen til å åpne hullet stort nok, men kan hende . Har sneglen din gått i dvale? Hvor gammel er min snegle ? Svar: Ingen måte å vite på, med mindre du vet . Hvorfor klarer vi ikke å bli kvitt dem?


Tar du én klase, tar du knekken på mange snegler samtidig.

Forumets hovedside › Kaninforum - spørsmål og svar › Uterelatert forum Bufret Lignende 4. Salt, som Minaa sier, virker etsende på sneglene , om man strør salt på. Det er ikke humant eller snilt å drepe, enten man klipper eller etser, . Snegler (Gastropoda) er en klasse av bløtdyr. Nest etter insekter, er det den mest artsrike klasse av virvelløse dyr. Den omfatter både arter som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg