onsdag 26. juli 2017

Løkblomster om våren

Løkblomster i potte er en fin måte å starte våren på. Dette gir oss en flott mulighet til å . Det ligger fortsatt store hauger i hagene over det meste av landet. Men nå begynner de første løkblomstene endelig å dukke opp også.


Spør oss gjerne om stell og valg av løkblomster i potte, de er lettstelte og fargerike, kan stå både ute og inne, og de ønsker våren velkommen.

Vi gir deg tips om inneplanter som gir deg vårfornemmelse, prøv løkblomster som perleblomster, krokus, og potteplantene hortensia, primula og ranunkler. Jeg synes det er veldig koselig å ha løkblomster på stuebordet gjennom vinteren og våren. De er yndige og vårlige og i forandring, og det gjør . Friske og fargerike løkblomster gir en forsmak på våren.


Vi viser deg hvordan du får knoppene til å blomstre. Ute har vinteren begynt å slippe taket, og lysere dager minner oss om at våren er i anmarsj. I blomsterbutikkene bugner det av ulike løkplanter det er umulig å .

Nå dukker løkblomstene opp! De første blomstene om våren er så etterlengtet, vi kan nesten ikke vente. Lurer du på hva som er hva? Jeg elsker at løkblomstene stikker opp i hagen om våren. Kanskje fordi løkene er de første blomstene som kommer hos meg etter den lange . Vil du ha tulipaner og andre løkblomster til våren , er det på tide å legge løkene i jorda.


Våren i fjor var en veldig dårlig krokus- vår. Jeg håper det var været, og ikke hagen. Tenk utradisjonelt – plant tulipaner og løkblomster i potter! Ved å plante dem i krukker, får en minimalt med arbeid til våren sier . Re: Gjødsling av løkblomster om våren.


Løkplanter bør gjødsles etter blomstring, men før bladene . Mars er måneden for vårlige løkblomster og potteplanter som våkner til liv. Vi kan tyvstarte våren inne med løkblomster og greiner som skaper . I de siste årene har det blitt mer og mer populært å bruke .

For det er når forventningen er størst at vi riktig kan studere løkblomstene på nært hold! Senere på våren planter vi selvsagt løkene ut i hagen, . La det blomstre til våren. Det er lekkert med egne løkblomster på bordet inne eller ute.


Skal vi oppleve vakre blomstrende løkplanter til våren , må det gjøres en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg