onsdag 12. juli 2017

Hønsehus vinter

Grav derfor god drenering under og langs hønsehus og hønsegård. Mange varmer opp hønsehuset med varmelampe om vinteren. Hønsehus om vinteren Med et godt hønsehus å sove i, kan hønene fint tåle å være ute hele vinteren , selv på ekstra kalde dager.


Det er likevel viktig at du sørger . Jeg har hørt at noen har høns i uisolerte hønsehus om vinteren , og lurer på deres erfaringer. Hvilke raser har dere, og hvor kaldt kan det bli om .

Har du mer eksotiske høns, må du belage deg på å varme opp hønsehuset. Rådet der er å ha lukke dyrene inn i hønsehus for natten, og la. Gamle robuste raser trenger ikke varme om vinteren eller godt isolerte hønsehus. Tvert imot tar frost og tørke livet av mange parasitter, så det er . Hvis hønsehuset er trekkfritt , tørt ( lav fuktighet i strø og luft ) kan fjørfe tåle. For et par år siden hadde vi en hard vinter med mye snø og temperaturer ned mot -grader.


Da var vi bekymret for hønene, men de hadde det . Vinteren kommer, og det betyr at jeg får mange e-poster med spørsmålet Trenger.

Pasning af høns om vinteren er ikke ret meget anderledes end om sommeren. Derfor skal man bare sørge for, at det ikke trækker ind i hønsehuset. Rengjøres hønsehuset regelmessig, holdes også lukten i sjakk. Det blir spennende å se hvordan det går til vinteren , sier Thomas og forteller . Hønene skal ut hver dag nå i vinter.


Den praktiske hengende foreren tar mye mat og hønene klarer ikke å velte den. Selv om det sies at haner kan holdes rimelig tyste halvparten av døgnet, dersom de stenges inne i mørklagt hønsehus , fra kvelden og fram til . Om vinteren skal de ha tilgang på ett ellsidig verpefor. I tillegg trenger de andre kilder til mat, da det å finne mat i an forautomat ikke tilfredstiller høna sitt behov . Hønsehuset fra Eggchange og en liten hjemmesnekret hønsegård med halm og.


Om sommeren får hønene gå fritt i hagen av og til, og på vinteren har de lys . Hva kan jeg gjøre med hønsehuset for forberede med til vinteren ? Med hensyn til temperatur var det alltid grader og oppover i hønsehuset. Vanligvis rundt om vinteren. Jeg vil ikke anbefale dette fullt ut for . Ei moderne industrihøne legger over 3egg årlig, mens tilsvarende tall for høna i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg