mandag 17. juli 2017

Kobbertape jula

Miljøvennlig og effektiv løsning på snegleproblemet i hagen. Teipen festes rundt dyrkekar og gir sneglen et svakt elektrisk støt når den prøver å krysse tråden . Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på jula.


Bufret Praktisk tillegg til pallekrage som sørger før at sneglene holdes borte fra pallekragens (120xcm) dyrkingsbed.

Laget i galvanisert plate og kommer i fire deler . Snegler liker ikke metall eller kobber. Med dette båndet vil du unngå de store snegleangrepene. Mærke: Grouw Har to ruller tilovers - pr . Mærke Weibulls Miljøvenlig beskyttelse mod . Kobbertape mod dræbersnegle i Højbede, drivhus og krukker.


Hageeiernes fiende nummer én, brunskogsneglene, har nå begynt å klekkes.

Med litt hell blir de færre i år på grunn av den lange vinteren, . Da kjøper jeg aluminiumsfolie og kontaktlim etter jobb og prøver senere i kveld! Fordi det er ikke noen steder som selger kobbertape ? Jeg kjøpte på Jula til for to år siden. Vet ikke hvor mye det har hjulpet mot sneglejævlene. I år forsøker jeg med kobbertape etter tips fra Mei. Er det noen som vet hvor jeg kan kjøpe kobbertape?


Duk for plantkasse 80x60cm svart. Denna pin hittades av Marie Skak Jensen. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. MARSINPANGRIS, BRETT OG KNIV.


Marsipangris hører til i julen og denne grisen er av smakfull Lübeckmarsipan, håndlaget og på hele én kilo! Ta med kjæresten, en god venn eller familien og feir julen på Norefjell! Vær obs på at det kan være høyt trykk i jula - bestill time i god tid eller snakk med Boras Beauty før du kjøper dealen . B, tjenester ved sykdom og skade 1. Hold dine planter og udhuse fri for dræbersnegle helt uden at sprøjte med giftige midler.

Her finner du kommende bøker innenfor hobby og fritid med blant annet mat, hage og håndarbeid som de mest populære emnene. Dukkevogner, dukkemøbler, dukkevugger, stoler til dukken, dukkeseng m. Jamie Oliver trimble. Byggesett Startsett Kjøretøyhotell jula skara. Vi skyder julen i gang med masser skønt julepynt og gode gaveideer. Kjøp batterier til alt online!


AA batterier til PC batterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg