mandag 17. juli 2017

Sprenge stein med vann

Det er et pulver du blander med vann og heller oppi borehull i fjellet. Presset fra sprengesementen er kraftig nok til å brekke løs steinbiter. Jeg trodde man kanskje kunne bruke vann som blir til is og på den måten.


Men dem brukte også kiler til å sprenge steinblokker fra hverandre . Vær nøyaktig når du måler opp Trollkraft-pulver og vann. Det var slik de gjorde det før ja, men dette med å sprøte på vann er en myte. Varmer du opp en stein vil hele steinen varmes opp og utvide seg . Både privatfolk, anleggsgartnere og entreprenører kan ha behov for å dele stein og fjerne fjell uten å sprenge eller vente på at ekspanderende . Den er meget velegnet til.


Sprekk fjell og stein effektivt uten sertifikater. Produktene Steinsprekker og Simplex System sprekker opp steiner. Et hull blir boret, fylles så med vann og en bunnladning plasseres i hullet. Sprenge fjell og stein selv.


Boulder Buster: Steinsprengern. For mange år siden hadde vi en rullestein utenfor brygga. Stein som er i veien er skikkelig ordentlig i veien.


Fjellsprekk sprenger stein og betong på en trygg måte. For de som ikke trenger ta hensyn til naboer og som kan sprenge , men mangler. Dette er små sprengladninger som ved hjelp av vann bryter opp steinen. Jeg trenger et godt alternativ til dynamitt for å bryte stein og fjell. Har også fått tips om å sprenge ut med is, men det tar jo årevis.


Jo større hull og avstan jo større stein blir det. Steinstørrelsen avhenger og av total dybde på hullene. A: Det må ikke helles fjellsprekk i huller med vann.


Renner i fjellet for å lede bort vann kan du også lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg