mandag 16. oktober 2017

Bambus busk

Alle sorter av bambus som selges på Hekkplanterdirekte. Denne hardføre bambusen er den eneste som med sikkerhet klarer vinteren i Norge. Så, da er det fint at eksemplaret mitt heller ikke gjør det. Sasa kurilensis er fotografert 1. Den er vakker og vintergrønn og har med sin myke .

Højvang Planteskole har på hektar land specialiseret sig i at dyrke op til forskellige sorter af bambus til brug som bambushæk, pynt i krukker og . En liten start i det minste. Få planter er så takknemlig å dyrke frem som bambus. Det har kanskje skjedd at jeg har brukt bambus i blomsterbuketten,. Den blir mer som en liten vintergrønn busk , og finnes også i gult og grønt.


Både mini og kæmpe bambus. Den er eviggrønn , ugjennomsiktig og trenger egentlig ingen formklipping – det er derfor den er .

Bimbo bambus , er den lille elegante havebambus, med den oprette vækst. Denne bambus kaldes også havebambus, da den kan bruges mange steder i haven. Den dør etter blomstring (ca hvert 100. år).


Om den tåler klipping vet jeg dessverre ikke. Har du prøvd å søke på bambus her på forumet? Nye skud graciøst overhængende. Mange stængler, med næsten blågrønne blade.


Bladene bliver siddende vinteren over, så bambus virker som en stedsegrøn. Gul bambus danner en tæt busk , som breder sig ved krybende jordstængler. Find nyt og brugt indenfor Planter til billige priser på DBA. Eviggrønn busk som blir opptil 3-meter høy, avhengig av type og klima. Hos denne art sker blomstringen først efter ca.


Hagen i Sandefjord skjuler en spennende historie med røtter helt til Kina. Grønn glede har drevet med utgravninger. Bufret Vintergrøn bambus med lange overhengende tynne skudd og lyst grønne smale blad.

Blir en elegant tett busk. Setter rotskudd slika at den blir bredere med . Stort udvalg af Prydgræs, bambus og bregner. Bambus - Phyllostachys spp.


Det finnes mange sorter prydgress som egner seg godt i minihagen. Prydgress gir noenlunde samme effekt som bambus , det er pent å se på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg