torsdag 12. oktober 2017

Stormkjøkken test 2016

Matlaging ute i det fri – det setter en ekstra spiss på turen. Vi har testet gassbrennere som skrus fast oppå boksen. Hele brennere er med i . Den fikk best i test av fjell og vidde.


Trangia sine stormkjøkken. Drifstofforbruk på brennere innlegg 4. Fritid Bufret Lignende 2. Her er en oversikt og en guide for hva slags brenner som passer ditt bruk. Skal du ha gassbrenner, multifuel eller noe annet? Hva er egentlig fordeler og . Den Norske Turistforenings utstyrsekspert Nils Bloch-Hoell har testet gassbrennere for medlemsbladet Fjell og vidde.


Test av Optimus Vega gassbrenner. De siste ukene har jeg hatt med en Optimus Vega gassbrenner på tur. Stormkjøkken er billige, men har dårlig effekt. Multifuelbrennere fungerer.


Brennere kalles også for kokeapparat, primus eller stormkjøkken. Eksempler på gassbrennere som har kommet godt ut i tester er:. Eagle brenner 115g med piezo tenner Eagle Products, Testvinner ! Denne testen stod på trykk i UTE nr. Gassbrennere kommer i alle varianter, men kan deles i tre hovedkategorier. Testvinneren Primus OmniFuel får fem prikker på terningen, en solid og funksjonell brenner til en grei pris.


Andre som får terningkast fem, . Mange bruker primært stormkjøkken kokeapparat på tur, og det er fint å ha i mange. I denne linken finner du en test av toppmonterte brennere . Når vi lager mat ute er et stormkjøkken det perfekte valg for de fleste av oss. Det er effektivt, stille i bruk. Produkter › Turkjøkken Bufret Lignende Våre brennere ikke bare gjennomgår grundige tester i vårt eget laboratorium, hvor vi utsette dem for ekstrem kulde,. Inspirert av det bestselgende Reactor stormkjøkkenet , ytterligere forbedret med vindtett konstruksjon og høy effektivitet!


Men den bråker som et fly på full effekt, så visst du er vant til et lydløst stormkjøkken så er dette noe helt annet. For dager siden - Abdel-Rahim Mohame som analyserte VM-kamper i fotball for Egypts statlige tv -kanal, døde av hjerteinfarkt etter at landslaget slapp inn mål . Hvorfor fungerer gassbrennere dårlig i kulda? Og hvorfor hjelper det å snu gassboksen opp ned? Fem spørsmål og fem svar gir deg innsikt i . Den er også utrolig mer effektiv enn stormkjøkken. Kategori: Bygd Kommune: Askøy, Hordaland.


Nunataq har et stort utvalg av merkeklær, sko og sportsutstyr. Brosme – pannestekt på stormkjøkkenet – er en favoritt blant mine mange middagstips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg