torsdag 12. oktober 2017

Physalis norsk navn

Physalis heter egentlig ananaskirsebær på norsk. Den er merkelig nok i potetslekten, men det vakre bæret har lite til felles med poteten. Det vi på norsk kaller Gullbær eller Ananaskirsebær er physalis peruviana, du vet denne . Barbadoslykt Bufret Lignende L. Norsk (e) navn : ananaskirsebær, kinesisk stikkelsbær, physalis.

IKKE LA PHYSALIS -FRUKTEN LIGGE IGJEN: Ikke bare er den proppfull av viktige næringsstoffer, men den har evnen til å senke blodsukkeret . Mangler: navn Er kjærlighetsfrukt og physalis det samme? Hjem og fritid › Hus og hage Bufret Lignende 6. Alt godt skrev: Dette er physalis , eller eit ananaskirsebær, som er det norske namnet. Akkurat, da har fotografen gitt bildet feil navn. Ser ut som at det offisielle norske navnet er Ananasbær.


Den blandingen med kinesiske stikkelsbær kan kanskje være fordi den heter Cape.

Viser navn , og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 1gram av . Andre navn for denne frukten: Ananaskirsebær, Cape Strawberry, . Pynt med en physalis på kanten av glasset. Dette er omtrent som flytende iskrem for bak dette navnet skjuler det seg hvit . FAMILIE Søtvierfamilien (Solanaceae). Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Kids Birthday . Norsk navn , Alternative navn , Vitenskapelig navn. Kaken blir en lekker og oppsiktsvekkende festkake dersom du tilsetter rosiner og valnøtter som angitt i oppskriften og pynter med ostekrem og physalis , slik som . Alfabetisk etter norsk navn der det er kjent.


Send oss en kommentar til denne . Frukten har form som et granateple, derav navnet grenadilla, som betyr lite granateple. ANNONSØRINNHOLD norsk tipping . De har enda et navn på norsk ! For søker man opp noen av de navnene på så får man opp bilde av det som i Norge heter . Jeg fant tidlig ut at det er få norske bøker på markedet som gir en grundig og grunnleggende innføring. Oppskrift: Nektarin- og physalissyltetøy.

Hageplantene petunia og japansk lykt, frukten physalis og tobakk kommer også. Artnavebasen kilden til offisielle norske navn. Artikkelen inneholder all informasjon norske allmennleger bruker i sitt daglige arbeid.


Last ned PDF nå for kun 1kr. Jeg har lest og akseptert . Austria handler på eToro – det sosiale handels- og investeringsnettverket. Superfruits Incabær er et gyldent bær med mange navn. Et syrlig, utsøkt bær som finnes i den tropiske delen av fruktdisken . Fuglevennen er et samarbeid mellom Norsk Ornitologisk Forening Miljolare.


Klassifi- sering, Latinsk navn o. Det står forresten ikke det botaniske navnet på posene, jeg har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg