torsdag 26. oktober 2017

Oppskrift på solbærsirup

For ikke å gjengi boken kommer her litt informasjon fra den Franske : Cassis er det . Ovnsbakte koteletter med epler. Her har vi laget en solbærsirup ved å koke ned friske bær med en spiseskje sukker pr. Kok det ned med litt vann til en tykk sirup.


Lerums solbærsirup - slik solbærsirup skal smake! Ha rips, yogurt og solbærsirup i en blandebolle, og vend alt forsiktig sammen.

Solbærsirup er like god varm som kald. Hjemmelaget saft smaker godt. Av bærene kan du lage bringebærsaft, kirsebærsaft, ripssaft, solbærsaft, tyttebærsaft eller blåbærsaft. Smak til mengden solbærsirup og vann etter smak og behag.


Denne oppskriften gir ca liter gløgg. Oppskrift på enkel, hjemmelaget rødkål. Passer godt til julens ribbetallerken, and og til . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.

Ha solbærsirup i bunnen av ispinneformer. Bruk gjerne andre bær, som blåbær eller bringebær, . I motsetning til hverdags var. Bland syrnet melk, solbærsirup og iskrem i hurtigmikser.


Hell drikken i glass og drikk den helt nylaget. Ernæringsrådgiverens tips. Helsemyndighetene anbefaler. Eg har vanlegvis oppi på slump, men her skal du få ei slags oppskrift. Personlig foretrekker jeg ekte vaniljestang i riskremen og hjemmelaget bringebærsaus på toppen, men jeg tar med oppskriften på hjemmelaget . Rør potetmel ut i kaldt vann.


Karamellisert rødløk med solbærsirup. Tilsett solbærsirup og litt god balsamicoeddik la det koke inn til passe konsistens. Siden det er jul, lager Brimi litt ekstra stas på rødkålen, og koker den med både rødvin og solbærsaft.


Foto: (Foto: Greteroede.no). Ble den for tykk, kan du spe den ut med mere solbærsirup eller vann. Slik lager du hjemmelaget saft: Saftkoking over damp, vanlig koking og råsaft.


Hun brukte oppskriften til Andreas Viestad i Norsk Mat, og resultatet ble så vellykket.

Lammeskanker i en stekesky av rødvin og solbærsirup. Smak også gjerne til med et par spiseskjeer solbærsirup. Litt rosiner eller tørket fiken i strimler (3-Tradisjonelt tilbehør til julematen Se alle oppskrifter (723) . Bland vatn, solbærsirup , eddikk, sukker og salt. Det kan hende du vil tilsett litt meir eddik og vatn, eller solbærsirup.


Jeg har funnet mange oppskrifter på gløgg. Du kan også justere vinmengden med mer solbærsirup. Kok opp eplejuice, solbærsirup , presset appelsin og kanelstenger. La det trekke like under kokepunktet i en time.


Jo lenger du lar det trekke, . Hell over litt rødvin, dl solbærsirup og litt balsamicoeddik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg