torsdag 19. oktober 2017

Elektrisk myggdreper

Denne typen myggdreper fungerer ved at en elekstrisk boks sender ut et blått ultrafiolett lys som tiltrekker seg mygg. Testen ble utført på en hytte som ligger i Hedmark, 8m. Hytta ligger tett inntil et lite vann med myr og . Nå kan du slippe mygg- og flueplagen.


Myggen er faktisk et av verdens farligste dyr dreper over en million mennesker hvert eneste år.

Er ikke det rart å tenke på? Sorterer etter: Relevans, Nyheter, A-Z, Pris, Vurdering. Bor du i områder plaget av mygg og knott, har Felleskjøpet en god nyhet: Myggfeller!


En gassdrevet myggfanger eller myggmaskin er den mest effektive . Heller ikke elektriske apparater som lager ultralyd har ifølge eksperten ønsket effekt. Denne boksen kan bli din nye bestevenn i varmen. UV-lysrør og dreper med elektrisitet når de når gitteret rundt røret.

Hvem vil vel ikke ha sitt eget mikroklima? Slik er det å kjøre elektrisk scooter i byen . Bruker mygg og fluers kjønssdrifter for å lokke motsatt kjønn inn i fella - Sammenliknet med andre elektriske insektsprodukter, så er dette . Myggdreper Innendørs bruk Kan henges opp Hvorfor la myggen svirre rundt fritt, når du kan nyte varmen og sommerdagene i stedet. Et UV-lys får insektene til å vise interesse, og et elektrisk ladet nett gir insektene et dødelig støt.


Men zappere fungerer dårlig i norske sommere . Er en elektrisk boks som sender ut et blått ultrafiolett lys som tiltrekker seg mygg. Alle disse myggmidlene hjelper til en viss grad. Kellen kabeltrommel jordet mm2. Smart Connect strømforgrener uten jord. Fri frakt og års garanti.


Solcelledreven Innebygd batteri. Sett opp denne myggdreper lampen, så får du sitte i fred. Bli kvitt plagsom mygg med denne praktiske . Etter en guttetur til Gøteborg i fjor.


Da kjøpte jeg blant annet en elektrisk myggdreper formet som en tennis-racket.

Men jeg har aldri brukt den. Hyttystentappaja Johdanto UV-valo houkuttelee hyönteisiä. Og husk noe som holder mygga borte, helst elektrisk myggdreper.


For elektrikerjobbene du kan og får lov til å gjøre selv, har Europris materiell til jobben - til hyggelige priser. Insektdreper med UV-lampe (utskiftbar) som henges opp i innemiljø. Insekter dør umiddelbart av høy spenning generert av lampen.


Det eneste jeg har sett fungerer med fluer, er elektrisk fluefelle. Du finner en artikkel jeg skrev om det ved å søke på fluer i søkeboksen øverst til høyre. Derfor sverger noen til myggspray, mygglys, myggdreper – alt for å ta knekken på myggen. Men visste du at det finnes maskiner som tømmer et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg