mandag 23. oktober 2017

Motorsag test 2017

Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved? Vi har testet seks hobbysager med prislapper på rundt 3-4. Når disse tingene er på plass, er du klar til kjøpe deg motorsag.


Vi startet med å lage en temmelig stor testoppstilling av en rekke stammer på . Motorsagen har lenge vært et uunnværlig verktøy for bønder og skogbrukere, men blir stadig mer populær.

Har du mange store trær som skal felles, er en bensindrevet motorsag å foretrekke. Ny motorsag , valgets kvaler? Stihlforhandler er lengst unna. Flere resultater fra gardsdrift. Det er vanskelig å unnvære en god motorsag hvis du vil felle trær og kappe din egen fyringsved.


Med en motorsåg för hemmabruk kan du enkelt röja bland träden på gården! Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er best i test , . Test av elektriske motorsager med batteri.

TESTVINNER med verktøyløs kjedestramming. Enkel drivstoffylling med tanklokk som vippes opp -Smart Start for enkel start . Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest. Testpanelet som gjennomførte testen består av Hans Ole Arnesen, Øystein Mørk og Vegard Aarnes – Panelet har utdannelse og betydelig . Din Husqvarna forhandler i Drammen har denne fine sagen.


Husqvarna 5XP motorsager er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. PS: sånne tester som den der, tar jeg alltid med en klype salt. Best å prøve sjøl i daglig . Stor test : Syv sager i sitt rette miljøVis mer. MS1har vært en testvinner i flere år og du trenger ikke verktøy for å stramme kjedet. Motorsager pleide å være verktøy for bønder og skogsarbeidere, men i dag brukes de av huseiere til en lang rekke oppgaver – fra kapping av fyringsved til . Utvalget vårt omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for privat bruk så vel som modeller for felling, beskjæring og kapping av fyringsved.


Stadig fleire brukar elektriske motorsager til å kappe ved. Var selvfølgelig spent på å få startet og tatt noen test kapp på noen .

Dette innlegget har blitt redigert av Simen1: 10. Sammenlign priser på Bensindrivne, Elektriske. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Se vilken motorsåg som blev Bäst i test - Lär mer här. Har du många grova träd som ska fällas är en bensindriven motorsåg att föredra.


Jo hardere arbei desto viktigere er det å ha de riktige verktøyene. Stiga motorsager kombinerer utmerket kraft med ergonomiske funksjoner for å gjøre arbeidet . Er billigsagene i lavprisbutikkene like gode som motorsager til flere tusen kroner ? Og holder det med en batteridrevet. Pristest : Dette er forskjellen på en dyr og en billig kaffetrakter . Er litt i skogen om vinteren og sager ned noen trær.


Blir sånn at jeg har en favn eller to. Tidligere har jeg lånt motorsag , men tenkte å gå til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg