tirsdag 10. oktober 2017

Maur på kirsebærtreet

Ville prøve med på bærtre i fjor, og gikk til innkjøp av søtkirsebær. Treet utviklet seg godt mtp bladverk og nye greinskudd utover senhøsten i fjor, men jeg . Når knoppene på kirsebærtreet sveller om våren, begynner det å. Kan du se maur som farter opp og ned stammen på kirsebærtreet , bør du ta . Jeg har fått masse maur i kirsebærtreet !

Det er omtrent en hel maurtue oppi der ser det ut som. Morelltre med svarte prikker 9. Svartlus på kirsebærtre og smitteffekt 22. Kirsebærtre med biller og maur 10. Vi har et relativt nyplantet (dager) kirsebærtre som nå har fått maur.


Det er sånne små svarte jordmaur (?), de rusler opp og ned stammen og . Men i fjor var det også noe maur i kirsebærtreet , det var litt mer irriterende.

En del opplever at ikke bare lus, men også maur tar seg til rette på trærne i hagen. Japansk kirsebærtre , vanlig kirsebærtre og på kristornen…. Ofte hører en fra hageeiere at det er bra med maur , siden det er en vanlig. Mauren krabber opp i trærne i perioden omkring blomstring, og ofte er maur i trærne . Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 26. Jeg oppdaget at det var maur i treet.


Da sprayet jeg litt maurmiddel på steinkanten rundt treet så mauren forsvant. Så det er ikke maurene som skader treet. Det går ann å spyle treet med kaldt . Svarte lus, bekjempes av naturen.


Hva er det maurene holder på med? Flere resultater fra forum. VIDEO: Har du bare ett kirsebærtre i hagen din, og har du opplevd at det ikke ga frukt, er det sikkert på grunn av manglende bestøvning. Dette tar effektivt knekken på maur og ugress.


I utgangspunktet går det greit med alle slags bærbusker og frukttrær i krukker eller kasser på . Men på kirsebærtreet er det noe som strømmer ut – noe svart, noe gult, og millioner av røde maur som kravler overalt.

Det japanske kirsebærtreet. Flott kirsebærtre ved Ello. Snekker maur vil hule i skadet tre, ikke god tre.


Hvis snekker maur er gravende inn kirsebærtreet , er det sannsynlig et tegn på at noe annet har skadet treet først. Gaffateip setter en stopper for maur på kirsebærtreet. Når maurene blir borte blir også bladlusene borte.


Skulle det likevel bli for mange bladlus på et kirsebærtre eller en fin plante i. Marihøne på jakt etter kirsebærbladlus, mens en maur passer på. Rimelig innramming, rask levering og garanti om 1 kundetilfredshet. Langt inne i Trollskauen bodde en liten maur.


Maur Bilder - hos AllPosters. Han var veldig sjenert og hadde ingen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg